Frizerul l-a sfatuit sa isi lase barba, dar s-a temut de o schimbare de look! Cativa ani mai tarziu viata lui s-a transformat complet si a fost de nerecunoscut

Publicat: 28 feb. 2018, 18:22 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Marea Britanie a decis sa urmeze un sfat primit de la un frizer si sa isi lase barba.

Pe nume Gwilym Pugh, tanarul avea doar 21 de ani in momentul in care a pus bazele companiei sale de asigurari. Desi pe plan financiar avea parte doar de succes, in realitate nu se simtea deloc bine.

Tanarul a primit insa un sfat care avea sa ii schimbe viata, in clipa in care a mers la frizer, iar acesta l-a sfatuit sa isi lase barba sa creasca. Mai mult, pe atunci Gwilym Pugh avea mari probleme si cu greutatea, pentru ca nu reusea sa slabeasca.

Frizerul l-a sfatuit sa isi lase barba, dar barbatul s-a temut de o schimbare

Din cauza faptului ca suferise mai multe interventii medicale si avea cateva plagi la nivelul trupului, tanarul din Marea Britanie nu reusea sa se antreneze nici pe cont propriu, nici nu avea curaj sa mearga la sala.

Greutatea sa corporala l-a bagat in depresie, dar dupa ce un frizer l-a sfatuit sa isi lase barba sa creasca, acesta a decis sa il asculte. Desi a fost sceptic la inceput, Gwilym Pugh si-a dat seama ca fizionomia sa e complet schimbata datorita faptului ca si-a lasat barba.

In plus, el a decis sa faca ceva si in privinta greutatii, pentru ca se simtea marginalizat din cauza felului in care arata. Tanarul ajunsese chiar sa nu mai iasa saptamani intregi din casa si se concentra doar asupra muncii sale.

Frizerul l-a sfatuit sa isi lase barba, dar barbatul s-a temut de o schimbare

Cea mai grea decizie pe care Gwilym Pugh a avut-o de luat, dupa ce si-a lasat barba sa creasca si si-a dat seama ca poate arata mult mai bine, a fost sa renunte la jobul sau de birou. Compania sa de asigurari ajunsese intr-un punct in care putea sa lase sarcinile sale altor angajati.

In cinci ani, barbatul care inainte cantarea 127 de kilograme a ajuns sa slabeasca 40 si a inceput sa se simta tot mai bine in propriul sau corp. Pentru a documenta intreaga experienta si noua sa viata in care purta barba tot timpul, el a decis sa isi faca un cont de Instagram, unde a publicat fotografii.

Intr-un timp cat se poate de scurt, Gwilym Pugh a fost remarcat de catre un fotograf care i-a propus o cariera in modeling. Barbatul a acceptat oferta rapid, iar viata sa a fost complet schimbata. In prezent acesta e ambasadorul brandului condus de David Beckham.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 28 feb. 2018, 18:22 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă