Frații Tristan și Andrew Tate au ridicat nivelul harfelor! Prințișorii videochaturilor, paradă prin București cu mașini de 700.000 euro

Publicat: 08 Feb. 2021, 20:23 Vedete

Atunci când am aflat despre Tristan Tate, toată lumea a spus că este „încă” un băiețaș pe care îl face cunoscut Bianca Drăgușanu.  Anii au trecut, povestea de amor dintre ei doi a fost dată uitării, însă el, ca și personaj, continuă să răvășească suflarea feminină.

Nu știm neapărat dacă motivele suspinelor au legătură cu felul în care arată englezul sau dacă, mai degrabă, mai greu cântărește averea pe care o are bărbatul de 33 de ani. Și, dacă tot am adus vorba despre averea lui, putem spune cert și fără opreliște că aceasta este una considerabilă (din afaceri cu videochat).

Zilele trecute, Tate împreună cu al său frate, Andrew, au fost surprinși de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în momentul în care ieșeau dintr-o cafenea de fițe din zona de nord a Capitalei. Acum… că au ieșit cei doi crai dintr-o cafenea de bogați nu este, neapărat, cea mai tare treabă din această antamare. De departe, bijuteriile pe patru roți în care s-au urcat cei doi bărbați au fost cele care au dat stingerea.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a plecat în trombă cu un Aston Martin, în timp ce fratele său a „plimbat vântul” dintr-un Lamborghini de toată frumusețea. Ambele bijuterii se ridică la spectaculoasa sumă de 700 mii de euro. Ei, astfel de investiții nu au cum să nu atragă domnițe dornice de lux și opulență servite la tavă. Noroc că nici băieții din imaginile alăturate nu sunt tocmai neduși la biserică, așa că… treaba-i bună.

Câtă relaxare în vibe-ul celor doi! Singurul moment în care au părut… pământeni în toată ipostaza aceasta a fost atunci când au fost nevoiți să traverseze. A se vede cu câtă atenție o fac.

În ciuda opulenței pe care o etalează acum, au fost vremuri când familia lui Tristan Tate nu o ducea foarte bine.
”Tata avea job-uri overtime pentru care era plătit cu salariul minim, de când cariera sa militară luase sfârșit”, a povestit Andrew, la un moment dat, despre Emory Tate, care a decedat în 2015, la doar 57 de ani, în urma unui atac de cord. Andrew a mai spus că părinții săi s-au separat atunci când el avea 11 ani, iar fratele său 9 ani.

”Și mama și tata aveau serviciu, așa că puteam supraviețui. Totuși, situația noastră a devenit atât de grea încât am decis să plecăm în Anglia, fără tata, pentru o nouă viață. Așa că, la 11 ani, eram capul familiei, având grijă de fratele mai mic, de sora și de mamă. Am copilărit în Luton, crescuți de o mamă singură, fiind ironizați pentru accentul nostru american”, a afirmat Andrew.

Publicat: 08 Feb. 2021, 20:23 Vedete
Pe aceeași temă