Fotomodelul s-a aruncat in gol cand un barbat a incercat sa o violeze!! A supravietuit miraculos, dar e ireal prin ce trece acum. DE CE a fost arestata pe patul de spital

Publicat: 20 Mar. 2018, 23:00 Life

Fotomodelul originar din Rusia a supravietuit miraculos, dupa ce s-a aruncat in gol.

Tanara pe nume Ekaterina Stetsyuk, in varsta de doar 22 de ani, a ajuns in stare grava pe patul de spital, imediat ce a decis sa se arunce in gol, de la etajul sase. Fotomodelul a avut nevoie insa de foarte multa atentie din partea medicilor, pentru ca a suferit traume uriase la nivelul coloanei vertebrale.

Acest lucru nici macar nu pare sa fie contat in ochii oamenilor legii, mai ales ca motivul pentru care fotomodelul s-a aruncat in gol a fost ca sa evite sa fie violata. In schimb, Ekaterina Stetsyuk a fost arestata pe patul de spital.

Fotomodelul s-a aruncat in gol

Tanara originara din Irkutsk, in Rusia, a supravietuit in mod miraculos impactul pe care l-a suferit atunci cand a picat in gol. Ea se afla intr-o camera de hotel din Dubai atunci cand un barbat pe care abia il cunoscuse incercase sa o violeze.

Pentru ca a refuzat sa intretina relatii intime cu acesta, tanara a fost amenintata cu moartea. Cand n-a vazut nicio alta solutie de scapare din acea situatie, Ekaterina a decis sa iasa rapid pe balconul camerei de hotel si sa se arunce de la etajul sase.

La scurt timp insa, atat ea, cat si familia ei a avut un soc, pentru ca la spitalul in care fusese internata au sosit cativa oameni ai legii care au anuntat-o ca e arestata. Mama acesteia a povestit ca barbatul care a incercat sa o violeze i-ar fi pus un cutit la gat imediat ce-a atacat-o.

Fotomodelul s-a aruncat in gol

Odata ce a ajuns in grija medicilor, fotomodelul a primit un verdict crunt. Ekaterina nu se poate misca absolut deloc si e tintuita pe patul de spital. Acum asteapta sa fie operata la nivelul coloanei vertebrale, pentru ca o avea rupta in mai multe puncte, avand si cateva vertebre zdrobite.

Barbatul care a incercat sa o violeze pe Ekaterina a decis sa depuna o plangere la Politie, insa motivul a ramas momentan necunoscut. Totodata, nimeni nu stie de ce acesta a cerut ca fotomodelul sa fie arestat, desi e pe patul de spital si nu se poate deplasa.

Totusi, din primele informatii facute publice s-ar parea ca Ekaterina ar fi lucrat in Dubai ca escorta, insa acest lucru inca nu a fost dovedit. „Ca sa isi salveze viata si demnitatea, ea a sarit de la al saselea etaj. Nu poate merge de una singura, dar medicii au mari sperante ca isi va reveni”, a povestit o prietena a tinerei.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 20 Mar. 2018, 23:00 Life
Pe aceeași temă