Fotografii socante din timpul nasterilor! Cata suferinta, durere, dar si bucurie aduce venirea pe lume a unui copil!

Publicat: 26 Feb. 2018, 12:42 Parenting

Fotografii socante din timpul nasterilor! Cata bucurie aduce un copil! Un concurs de fotografie a avut ca rezultat surprinderea unor momente unice din timpul nasterilor.

Nasterea este un adevarat miracol, iar femeilor le-a fost data sarcina de a purta copilul timp de 9 luni si de a-l aduce pe lume prin suderi greu de imaginat. Fotografii socante din timpul nasterilor! Cata bucurie aduce un copi!

Nimic nu mai conteaza si nicio suferinta nu mai e de neindurat in momentul in care isi vezi pentru prima data micutul si strangi la piept fiinta pe care ti-ai imaginat-o, ai visat-o si ai asteptat-o cu nerabdare atatea luni. Un concurs foto special si-a propus sa aduca in prim plan miracolul vietii si sa-l celebreze prin fotografii cu totul deosebite.

Artisti fotografi extrem de talentati au surprins in imagini momente unice din timpul nasterilor. Cele mai spectaculoase poze sunt cele facute la nasterile in apa.

nastere in apa

Sursa FOTO

nastere in apa

Sursa FOTO: Jen Conway Photography

Fotografii socante din timpul nasterilor! Cata bucurie aduce un copil

Peste 1000 de aplicatii de peste tot din lume au fost primite pentru cele 5 categorii ale concursului: Maternitate, Travaliu, Nastere, Fresh si Alaptare. Castigatorii au fost alesi de catre un juriu international.

Cei pasionati de fotografie si-au putut exprima parerile votand pentru artistii preferati. Fotograful cu cele mai multe voturi va primi premiul „People’s Choice”.

Castigatorul acestei competitii a participat cu o fotografie pe cat de spectaculoasa, pe atat de controversata. Mama da nastere micutului in apa, in timp ce tatal si cealalta fetita asista la marele eveniment. „Intalnire uluitoare intre frati” se numeste opera care a reusit sa impresioneze juriul cel mai mult.

Publicat: 26 Feb. 2018, 12:42 Parenting
Pe aceeași temă