Fotografie emoționantă cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cât de mare s-a făcut Josephine

Publicat: 20 iun. 2022, 12:41 Autor: Camelia Vedete

Gina Pistol și Smiley sunt cei mai fericiți de când a venit pe lume Josephine. Cei doi petrec timp de calitate alături de micuța lor și împărtășesc și cu fanii momentele pe care le fotografiază cu fiica lor.

Fotografie emoționantă cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Gina Pistol a făcut publice câteva imagini din weekendul petrecut la munte împreună cu micuța Josephine. Prezentatoarea tv a fost cea care a postat pe instagram o fotografie cu fiica ei, la apus.

Fotografie emoționantă cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Micuța Josephine s-a bucurat în acest weekend de aer curat, la munte. Chiar mămica ei a fost cea care a împărtășit imaginea cu milioanele de fani de pe rețelele de socializare. Smiley și Gina ne-au obișnuit să o ia pe micuța lor peste tot pe unde merg. Se pare că lui Josephine îi place foarte mult să călătorească, iar prezentatoarea tv și iubitul ei sunt foarte fericiți atunci când o au alături în excursii.

Smiley, un tată devotat și responsabil cu fetița lui

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni, Smiley a oferit detalii din viața sa personală, dar și emoționante. Cântărețul a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, iar micuța sa îi umple sufletul de bucurie.

”Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al noastru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înanite de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun al vieții mele de până acum.”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Și Gina Pistol povestea în urmă cu ceva timp că a avut mare noroc cu Smiley, asta deoarece cântărețul e un tată foarte implicat în creșterea și educația copilului lor.

Publicat: 20 iun. 2022, 12:41 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă