FOTO PAPARAZZI. Probleme în paradis? Logodnica lui Danil Oțil a plecat nervoasă de-acasă!

Publicat: 29 May. 2020, 11:48 Vedete

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă au păstrat discreția în privința poveștii lor de iubire. Deși urmează să se căsătorească, se pare că au apărut deja primele probleme în paradis! Logodnica prezentatorului umblă mai mult nervoasă, decât fericită. 

Dani Oțil și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita în căsătorie, la începutul acestui an, în timpul unei vacanțe exotice.

Se pare însă că probleme în paradis pot apărea chiar şi în cele mai trainice cupluri.

Deşi urmează să se căsătorească în curând, Gabrielei i-a cam dispărut zâmbetul de pe faţă şi preferă plimările lungi, în singurătate. De curând, paparazzi Ciao au surprins-o pe logodnica „matinalului antenian”, mărșăluind singură prin cartier, cu o faţa destul de tristă, sau chiar nervoasă am putea spune.

Îmbrăcată lejer, ca de plimbare, Gabriela a ieșit ca o furtună din casă, iar la ochi a purtat tot drumul o pereche de ochelari de soare. Oare să îşi ascundă lacrimile?

Cine e Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Tânăra s-a făcut remarcată în  show-ul Supermodels by Cătălin Botezatu, iar acum este la un pas de a deveni soția unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv, după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu în urmă cu ceva timp.

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. În plus, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, ea are o relație foarte apropiată cu celebrul designer român.

Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992. Ea a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București, potrivit Fanatik.

 

Publicat: 29 May. 2020, 11:48 Vedete
Pe aceeași temă