FOTO. Loredana Groza s-a fotografiat aproape goală! Cum arată artista la 50 de ani

Publicat: 28 Oct. 2020, 12:37 Vedete

Loredana Groza s-a fotografiat extrem de sexy și a încărcat imaginile pe rețelele de socializare. Cântăreața a fost surprinsă într-o ipostază intimă!

Pe rețelele de socializare, Loredana Groza s-a fotografiat în lenjerie intimă și a încărcat imediat imaginile pe Instastory. La vârsta de 50 de ani, cântăreața a reușit să impresioneze cu trupul frumos pe care îl are, mai că îi dai vârsta de 35 de ani.

La fotografiile sale postate pe Instagram, Loredana Groza a strâns foarte multe comentarii și reacții din partea oamenilor și fanilor săi, unii criticând-o, alții lăudând-o. Din imaginile încărcate pe rețelele de socializare, Loredana Groza și-a arătat picioarele și trupul, în timp ce se afla la masaj.

“La 50 de ani se cam cuvine să ne aratăm Interiorul, nu posteriorul… Scuze, dar chiar doar trupul contează… ce facem cu sufletul????”, “Exteriorul este reflecția interiorului”, “Sufletul nu se poate fotografia, însă putem să ne bucurăm din tot sufletul când vedem un chip frumos, un trup frumos și sănătos la 50 de ani sau la orice vârstă!”, sunt o parte din comentariile prmite.

Loredana Groza, secretul unei căsnicii fericite

Loredana Groza a declarat că cel mai important este ca partenerul să nu fie gelos, iar încrederea este încă un aspect important într-o relație.

În plus, cântăreața a explicat că atât ea cât și soțul său lucrează în showbiz și astfel își înțeleg mult mai bine problemele, discută și rezolvă imediat.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana pentru viva.ro.

 

Publicat: 28 Oct. 2020, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă