FOTO. Ea e cea mai sexy concurentă de la ”Chefi la Cuțite”! Cine e Lorelai, tânăra care a venit îmbrăcată provocator în emisiune

Publicat: 28 Oct. 2020, 14:52 Vedete

Recent, la ”Chefi la Cuțite” și-a făcut apariția o concurentă extrem de sexy care, cu siguranță, a furat multe priviri din jur!

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” a avut parte de o prezență foarte HOT! în platou și în bucătărie. Iar cei trei chefi au avut și ei o reacție cât se poate de naturală, când porțile s-au deschis.

Ștefania Costache, alias Lorelai, este o tânără care de 17 ani își urmărește una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, și anume să scrie. Este bloggeriță, jurnalistă și… foarte sexy! Lorelai s-a afișat atât în bucătărie, să le prepare celor trei chefi șnițel din brânză de capră, cât și în fața lor îmbrăcată într-o ținută sumară, care fură priviri: fustiță, un decolteu imens și… jartieră pe piciorul drept! Evident, să nu uităm nici de tocuri.

„Costumul de pe mine e venit ca să salveze situația în cazul în care nu mă pricep foarte bine. Consider că absolut orice femeie care se afișează așa în bucătărie va beneficia de ajutor. Aspectul este una dintre chestiile pe care mă bazez în momentul de față. Am 35 de ani, nu știu cât o să mă mai țină, vreau să mă bucur de cât natura îmi dă voie”, a spus Lorelai în emisiune.

Lorelai, concurenta de la ”Chefi la Cuțite” care a pus chefii pe jar

Concurenta de la ”Chefi la Cuțite” a terminat Facultatea de Jurnalism, iar în afară de pasiunea de a scrie, o alta este actoria. Însă, cum părinții nu au susținut-o pe această cale, ea a fost nevoită să se îndrepte spre altă cale. Concurenta și-a deschis un blog pe care își expune ideile.

„Indiferent de cât de bun era textul, dacă nu avea și o poză care să vândă, era mult mai puțin accesat. Ulterior am observat că o poză sexy strânge de 10 ori mai mult decât un text foarte bun”, a mai adăugat concurenta.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 28 Oct. 2020, 14:52 Vedete
Pe aceeași temă