FOTO: Cum arată Alexander Eram, soțul Andreei Esca, după ce a fost aproape „ucis” de Covid-19

Publicat: 31 aug. 2020, 14:38 Autor: ileana.ghinea Vedete

Alexander Eram, soțul Andreei Esca, prima apariție după ce a fost aproape „ucis” de Covid-19. Bărbatul s-a afișat la ziua de naștere a fiicei lui, Alexia eram.

Toți cei prezenți la petrecere s-au bucurat să-l vadă pe bărbatul de 50 de ani pe picioare, cu un vibe foarte bun. Afaceristul a petrecut alături de fiica lui cu șampanie fină, muzică modernă și preparate alese, o aniversare demnă de o prințesă, nu-i așa?

Nimic din starea lui de la party nu te duce cu gândul că acum mai puțin de 2 luni aproape că a fost ucis de Covid-19. La vremea respectivă, soția Andreea Esca se arăta extrem de îngrijorată pentru starea de sănătate a soțului ei care a avut nevoie de suport respirator câteva zile bune, cât a stat internat pe secția de Terapie Intensivă a spitalului Victor Babeș din București.

„În cazul soțului meu, situația a fost mai gravă. Eram acasă când fiul meu m-a sunat și mi-a spus că Alex a fost dus la terapie intensivă. Parcă s-a prăbușit cerul pe mine, nu-mi venea să cred, simțeam că leșin. Tocmai el să pățească atât de rău! Un bărbat de 50 de ani care nu fumează, face sport, duce o viață ordonată, fără excese… Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. A stat multe zile la terapie intensivă, a fost pe ventilație mecanică. Îmi spunea, atât cât a putut să mai vorbească,  «nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată Iadul». Aveam senzația că văd un film îngrozitor, așteptam să mă trezească cineva să-mi spună că nu e adevărat. I s-a propus să facă transfuzie cu plasmă și bine că a acceptat pentru că după a început să i se îmbunătățească starea de sănătate”, povestea Andreea Esca.

Frumos s-a recuperat și din punctul de vedere al greutății. Deși se spunea că Eram a slăbit și este de nerecunoscut, iată-l pe afacerist foarte bine. Cu siguranță, faptul că este un sportiv împătimit l-a ajutat în lupta cu teribila boală.

Publicat: 31 aug. 2020, 14:38 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă