Foto-bombă: Alex Velea s-a pozat în fundul gol pe Facebook!

Publicat: 18 Apr. 2020, 10:20 Vedete
Foto-bombă: Alex Velea s-a pozat în fundul gol pe Facebook!

Alex Velea a postat imaginea anului pe Facebook. Dorindu-și, probabil, să fie în ton cu domnițele influencerițe din social media, artistul a preluat provocarea de a se poza cu perna legată în talie cu o curea. Binecunoscuta #pillowchallenge!

FOTOGRAFIE BOMBĂ: Alex Velea, cu fundul gol pe Facebook

Dar, ce să vezi, Alex Velea le-a luat fața domnițelor cu… fundul. Da, citești bine, cu fundul.
Iar dacă nu ne crezi, te invităm să privești planul 2 al fotgrafiei de mai jos!


Acum, trebuie să recunoaștem că Alex Velea e Belea! Mă rog, atunci când ai alături cea mai frumoasă femeie din România, ești obligat cumva!

Ce mănâncă Alex Velea?

Cunoscut pentru stilul de viață sănătos, Alex Velea urmează o dietă strictă. Puține sunt dățile în care artistul caldă strâmb din punct de vedere culinar. Iată ce mănâncă Alex Velea!

„Micul dejun e bazat pe ouă, fie fierte, fie omletă, alături de 60 de grame de muşchi file. Îmi mai place să mănânc ovăz pe care-l fac cu scorţişoară sau cu rom, cu sirop de agave. De la an la an mi-am obişnuit corpul să ardă mai bine şi să pot să mănânc mai gras, cu mai multe calorii. (…) În perioada în care pozez, fac exerciţii cardio pe stomacul gol. Aşa se ard grăsimile. După antrenament, mănânc carne – cam 200-300 grame de piept de pui. Adaug între 60 g şi 100 g de orez. La câteva ore după, mai mănânc o dată acelaşi lucru şi alternez între piept de pui şi vită, cât mai slabă preparată la grătar. (…) Desigur, cu salate. (…) Mai consum batoane proteice, unt de arahide, câteodată mai mănânc caju, când este cazul, şi ananas!”, a declarat artistul.

Publicat: 18 Apr. 2020, 10:20 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă