Fostul soţ al Andei Adam se căsătoreşte. Cine este vedeta TV care l-a cucerit

Publicat: 21 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fostul soţ al Andei Adam iubeşte din nou după divorţul de artistă şi este pregătit să facă pasul cel mare. O cunoscută vedetă a reuşit să îi fure inima, iar de când a cunoscut-o se poate spune că şi-a găsit liniştea.

Sorin Niculescu se iubeşte de ceva timp cu Loredana Chivu, iar în curând, relaţia lor va trece la nivelul următor! Blondina a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că a primit deja inelul de logodnă și se simte foarte fericită alături de noul ei iubit.

Loredana Chivu, dezvăluiri despre relaţia cu Sorin Niculescu

Fosta asistentă tv a mărturisit că ea și Sorin Niculescu și-au cunoscut și familiile, semn că planurile lor de viitor sunt foarte serioase.

„Lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase între mine și Sorin și nu simt nevoia de afișare a relației mele, mai ales că sunt fericită, iar atunci când sunt fericită într-o relație, consider că e mai bine să țin pentru mine. Important este ce se întâmplă când suntem noi doi și nu am nevoie de validare pentru lucrul acesta. Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

Fostul soţ al Andei Adam, un real sprijin pentru blondină

În continuare, Loredana Chivu a ţinut să dezvăluie faptul că iubitul său i-a fost alături în multe momente grele. Blondina nu a scăpat încă de problemele cu care se confruntă din cauza fostului ei partener, însă în curând lucrurile se vor rezolva.

„Când doi oameni se iubesc cu adevărat, este foarte valabilă vorba aceea: la bine și la rău. În cazul nostru chiar am trecut prin multe situații grele, iar acest lucru nu a făcut decât să ne întărească relația”, a mai spus fosta asistentă TV.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×