Fostul Andreei Antonescu iubește din nou! Cu cine s-a ”combinat” ”Prințisorul taxiurilor”

Publicat: 30 iul. 2021, 18:23 Autor: ramona.danciulescu General
Fostul Andreei Antonescu iubește din nou! Cu cine s-a ”combinat” ”Prințisorul taxiurilor”

Ștefan Manolache, cel poreclit Prințișorul taxiurilor, are, de curând, o nouă iubită, alături de care nua ezitat să se afișeze. Eva Zaharescu i-a accelerat bătăile inimii, femeia alături de care Ștefan pășește, de fiecare dată, cu mândrie. CIAO.RO are imaginile cu noul cuplu din showbiz și vi le prezintă, în exclusivitate.

Povestea de dragoste dintre Ștefan Manolache și Andreea Antonescu a început brusc și s-a încheiat la fel. Puțin a durat, dar relația a fost presărată cu multe certuri. Iar evitabilul se producea: despărțirea! Ștefan avea să intre într-un con de umbră, după celebritatea venită ca din senin. Și-a căutat, însă, iubirea, pe care avea să o găsească nu cu mult timp în urmă. Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, i-a căzut în mreje! Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt când privirile li s-au intersectat, iar de atunci de nedespărțit sunt.

Ștefan Manolache și fiica Andreei Berecleanu, noul cuplu din showbiz

Mai mult, Ștefan, mândru de iubițica lui, a devenit foarte activ pe rețelele de socializare și nu a ratat, astfel, ocazia să se afișeze alături de superba Eva. A făcut-o însă atunci când cei doi au decis să nu mai ascundă relația, iar imaginile postate de ”Prințișorul taxiurilor” sunt delicioase. O ține de mână pe Eva, merge țanțoș, apoi îi aruncă o privire de cuceritor celei care, de fapt, l-a cucerit!
Mâna în foc o bagă apropiații celor doi că noul cuplu va dura o ”veșnicie”. Că Ștefan nu mai umblă din creangă în creangă, așa cum obișnuise showbiz-ul. Că este îndrăgostit lulea de frumoasa copilă a Andreei Berecleanu și că nici nu-și vede viitorul fără ea. A lăsat în urmă trecutul de băiat rău, cuceririle fără durată, Silvia, de la ”Bravo, ai stil!”, Adela Tecuceanu sau Ioana Grama, nepoata fostului premier, Petre Roman. E pe un drum nou, a cărui capăt încă nu-l vede. Și pe care așa și-l dorește până la final.

Publicat: 30 iul. 2021, 18:23 Autor: ramona.danciulescu General
Pe aceeași temă