Fosta iubită a lui Fuego, declarații uimitoare: ”În dragoste prefer să spun la revedere decât adio”. Ana Maria a ajuns o femeie extrem de frumoasă!

Publicat: 04 Dec. 2019, 13:13 Vedete

Fosta iubită a unuia dintre cei mai apreciați interpreți români și-a schimbat radical viața după ce s-au despărțit. Ana Maria, cândva partenera de viață a lui Fuego, a intrat în politică și face o treabă excepțională.

Relația dintre Fuego și Ana Maria a durat 4 ani, a fost o poveste de dragoste care a început frumos, însă care s-a terminat foarte trist.

Fosta lui iubită ar fi pierdut după două luni prima sarcină, apoi și pe a doua, mai avansată, în trei luni. Cei doi au încercat mai multe tratamente, însă nimic nu a funcționat. Aveau planuri mari, își doreau să se căsătorească, să își întemeieze o familie, iar Irina Loghin urmă să le fie nașă. Din păcate, s-au despărțit. De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre femeile din viață lui, cu excepția mamei sale.

Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declară amărât Fuego, care s-a ascuns apoi în muzică, încercând să uite drama care i-a afectat atât de mult viață sentimentală.

Anii au trecut, iar cei d-au concentrat mai mult pe partea profesională. Ana Maria, de exemplu, despre care nus e mai știa nimic, a decis să intre în politică

” (… ) politica nu trebuie să fie un domeniu de care fuge toată lumea ci unul care trebuie să ne intereseze pe toți atâta timp cât, ca în orice altă ţară democratică din lume, politica influenţează viaţa noastră, a tuturor, zi de zi. Am 40 de ani, vârsta de la care se spune că treci de la experimente la certitudini”, a declarat Ana Maria pentru tintaonline.ro.

Întrebată dacă în dragoste și politică folosește termenul de ”adio”, Ana Maria a oferit un răspuns surpriznător poate pentru unii, care s-au gândit la relația ei cu Fuego.

Şi politica şi dragostea nasc pasiuni extraordinare. Pentru mine, adio are o singură semnificaţie, indiferent de context, de pentru totdeauna. Iar în dragoste prefer să spun la revedere decât adio…. Să nu înţelegeţi că pot să cred în ciorba reîncălzită ci pur şi simplu într-o reconfigurare de stări, de emoţii, de trăiri… În dragoste, ca şi în război, nu sunt reguli…”, a mai declarat Ana Maria pentru aceeași sursă

 

 

Publicat: 04 Dec. 2019, 13:13 Vedete
Pe aceeași temă