Fosta dansatoare a Deliei, gravidă din nou! La 37 de ani, Andreea Popescu este însărcinată în 3 luni! Poză cu burtica

Publicat: 16 Apr. 2021, 11:29 Vedete

Fosta dansatoare a Deliei, gravidă din nou! Andreea Popescu este însărcinată în 3 luni și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Fosta dansatoare a Deliei, gravidă din nou! La 37 de ani, Andreea Popescu este însărcinată în 3 luni!

Bruneta a făcut anunțul pe contul ei de Instagram unde a pus și câteva poze în care se vede burtica de gravidă.

Fosta dansatoare a Deliei, gravidă în 3 luni

A venit momentul să împărtășesc cu voi cea de-a doua minune de la Dumnezeu. 13 săptămâni. 3 luni.

 Așa bucurie este în inima mea și mă bucur că am această șansă să îmi înmulțesc iubirea, răbdarea și credința. Iubirea nu se împarte, ci se înmulțește, răbdarea se dobândește prin multă muncă, iar credința se întărește prin copiii mei.

 Cu greu am rezistat să nu împart această bucurie, pentru mine un copil înseamnă o bucurie imensă de care toată lumea ar trebui să se bucure. Vom avea doi copii minunați și să ne dea Dumnezeu măcar încă pe atâția. 

 La 37 de ani am realizat mai mult decât mi-aș fi putut dori. O familie, doi copii sănătoși, întoarcerea mea și restul sunt detalii.

 Foto: @alinaceusan”, este mesajul postat de Andreea Popescu.

Fosta dansatoare a Deliei a renunțat la showbiz când s-a apropiat mai mult de biserică

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu a devenit, de câțiva ani, de când s-a retras din showbiz, femeie de casă. Este măritată cu Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, cu care are un băiețel, pe Ioachim, își vede de familia ei, și, mai mult, a devenit foarte credincioasă. Andreea adoarme și se trezește, zilnic, în rugăciune. Bruneta s-a schimbat radical: de la tânăra sexy care purta ținute provocatoare în timp ce dansa alături de Delia pe scenă, la soția – model, credincioasă din cale-afară, mamă și femeie de casă.

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, a fost mușcată de față, de un câine, la vârsta de doar trei ani! Cicatricile i-au rămas pe viață!

De-a lungul anilor, bruneta a suferit mai multe operații ca să scape de cicatrici, în presă s-a vorbit la un moment dat că ar fi făcut vreo 5 intervenții chirurgicale, însă, din păcate, semnele inestetice nu i-au dispărut. Recent, ea a făcut o postare în care se observau semnele din jurul gurii, de unde fusese mușcată de câine. Andreea însă nu pare a fi complexată de aceste cicatrici.

Foto: Instagram Andreea Popescu

 

 

Publicat: 16 Apr. 2021, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă