Fosta dansatoare a Deliei, desfigurată de un câine! S-a întâmplat când avea trei ani, iar acum doarme cu patrupezii în pat

Publicat: 06 Apr. 2020, 11:32 Vedete

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, a fost mușcată de față, de un câine, la vârsta de doar trei ani! Cicatricile i-au rămas pe viață!

Fosta dansatoare a Deliei, cicatrici pe viață

De-a lungul anilor, bruneta a suferit mai multe operații ca să scape de cicatrici, în presă s-a vorbit la un moment dat că ar fi făcut vreo 5 intervenții chirurgicale, însă, din păcate, semnele inestetice nu i-au dispărut. Recent, ea a făcut o postare în care se observau semnele din jurul gurii, de unde fusese mușcată de câine. Andreea însă nu pare a fi complexată de aceste cicatrici.

Fosta dansatoare a Deliei doarme cu căței în pat

Mai mult, fosta dansatoare a Deliei se pare că a depășit și trauma din copilărie când a fost desfigurată de câine! Andreea Popescu iubește cățeii, nu îi este teamă de ei, ba chiar adoarme cu ei în pat. Pe una din paginile ei de socializare există câteva imagini cu ea și fiul ei dormind pe canapea, înconjurați de 3 căței.

 Fosta dansatoare a Deliei a renunțat la cluburi și a luat calea bisericii

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu a devenit, de câțiva ani, de când s-a retras din showbiz, femeie de casă. Este măritată cu Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, cu care are un băiețel, pe Ioachim, își vede de familia ei, și, mai mult, a devenit foarte credincioasă. Andreea adoarme și se trezește, zilnic, în rugăciune. Bruneta s-a schimbat radical: de la tânăra sexy care purta ținute provocatoare în timp ce dansa alături de Delia pe scenă, la soția – model, credincioasă din cale-afară, mamă și femeie de casă.

Publicat: 06 Apr. 2020, 11:32 Vedete
Pe aceeași temă