A folosit 20.000 de seminte de floarea soarelui pentru a ‘picta’. Cum arata portretul final VIDEO

Publicat: 15 ian. 2017, 14:13 Autor: Ioana Cioflan News
A folosit 20.000 de seminte de floarea soarelui pentru a 'picta'. Cum arata portretul final VIDEO

Red Hong Yi este o tanara artista care are multe capodopere la activ, fie ele laudate local sau international. Tanara adora sa realizeze diverse picturi sau portrete folosindu-se de instrumente mai putin cunoscute.

Red Hong Yi a atras atentia dupa ce a realizat un portret din pete de cafea la care a folosit o panza mare alba, o cana cu cafea si o farfurie pe care si-a turnat ‘vopseaua’. Imaginea a fost realizata in intregime din cercurile fundului de ceasca.

Apoi a mai atras atentia dupa ce a ‘pictat’ un nou tablou folosind obiecte vestimentare. Tanara a luat 750 de perechi de sosete de culori diferite (de la negru la gri si apoi la alb) cu care a facut un super portret.

Acum, Red Hong Yi a avut o noua idee inedita. Fata a folosit 20.000 de seminte de floarea soarelui vargate, mari, pentru a realiza portretul lui Ai Weiwei. Pentru asta, fata a folosit o coala de hartie mare pe care a intins-o pe podea.

Cu sacul la indemana, aceasta a presarat seminte pana cand tabloul ei a semanat cu poza de pe telefonul mobil pe care a folosit-o drept ajutor. La final, fata a strans jumatate din semintele de pe panza, s-a asezat pe jos si a dus mana la ochi. Aceasta opera de arta a ei se numeste ‘Deschide ochii’.

Publicat: 15 ian. 2017, 14:13 Autor: Ioana Cioflan News
Pe aceeași temă
×