Florin Salam a fost internat și conectat la aparate! Cântărețul a făcut o formă gravă de Covid

Publicat: 11 aug. 2022, 13:42 Autor: Maria Apostol Arhiva

Familia și apropiații lui Florin Salam așteptă vești de la medici, după ce solistul a fost internat de urgență cu o formă severă de Covid. Potrivit primelor informații, se pare că acesta a fost deja conectat la aparate, pentru că plămânii lui nu se oxigenează suficient. 

Florin Salam a ajuns la Camera de Gardă, după ce s-a infectat cu Covid, iar simptomele lui s-au agravat. Medicii au decis să-l interneze și l-au conectat ulterior la aparate din cauza problemelor respiratorii.

Familia artistului este extrem de îngrijorată de starea lui, mai ales că acesta a mai trecut pragul spitalelor în trecut din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. la un moment dat s-a zvonit chiar că Florin Salam a fost la un pas de moarte. Dan Bursuc a fost cel care a dezvăluit informația: ”

Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a declarat anul trecut compozitorul.

Fratele lui Florin Salam a murit din cauza coronavirusului

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a fost răpus de Covid în 2020, după ce a stat internat timp de o lună în Spitalul Matei Balș.

Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că după ce a fost infectat cu COVID-19, complicațiile survenite i-au fost fatale.

La începutul fratelui său, Florin Salam a organizat o conferință de presă în fața Institutului „Matei Balș” pentru a-i forța pe medici să ofere familiei informații în legătură cu starea de sănătate a fratelui său.

Nu aș fi făcut acest gest, să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui. Suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el. Este durerea noastră„, declarat la acea vreme cântărețul.

Publicat: 11 aug. 2022, 13:42 Autor: Maria Apostol Arhiva
Pe aceeași temă