Florin Piersic l-a făcut praf pe Mihai Bendeac în holul teatrului: „Păi tu ești o nebunie de om!”

Publicat: 18 mai 2023, 13:34 Autor: Camelia Vedete

Mihai Bendeac a avut o întâlnire emoționantă cu Florin Piersic. Vizibil emoționat, Bendeac a căzut în genunchi în fața lui și i-a sărutat mâinile.

Mihai Bendeac a povestit că s-a întâlnit cu Florin Piersic, după ani întregi. Astfel a aflat că marele actor a încercat să-l caute multă vreme. Fostul jurat de la iUmor a mai spus că va ține minte acest moment și că este mândru că are ocazia să-l cunoască pe maestru. La rândul său, Florin Piersic a fost cuprins de emoții în momentul în care l-a văzut pe Bendeac, având numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Florin Piersic l-a făcut praf pe Mihai Bendeac în holul teatrului

„Tu știi ce însemni pentru mine? Tu ai vrut să îmi pupi mie mâna? Dacă tu îmi spui mie maestre, eu cum să îți spun ție? Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil!”, i-a spus Florin Piersic lui Mihai Bendeac.
Cei doi actori se cunosc de foarte mult timp. Ceea ce l-a deranjat pe Mihai Bendeac a fost faptul că, până acum, nu a putut lua legătura cu maestrul. Marele actor l-ar fi căutat de multe ori pe Bendeac, dar anumite persoane „binevoitoare” ar fi făcut ca acest lucru să fie imposibil.
„O ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani. Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane „binevoitoare” i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui. 
I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Mihai Bendeac a semnat cu un alt post TV! A dat lovitura Antenei

Mihai Bendeac a semnat cu un alt post TV în urmă cu câteva zile, după cum anunță CANCAN.RO! Actorul a dat lovitura Antenei pentru că a plecat la un post concurent.

Mihai Bendeac a confirmat ruptura de Antena și a anunțat în mod public cu ce post de televiziune va lucra. În cadrul unei postări pe Instagram, Mihai Bendeac a anunțat că a semnat cu Pro Tv, postul concurent unde Mihai Bendeac a lucrat o bună perioadă de timp.

În urmă cu doar câteva luni de zile, CANCAN.RO a aruncat bomba și a anunțat că Mihai Bendeac a încheiat colaborarea cu Antena. Potrivit informațiilot oferite de Site-ul nr. 1 din România, actorul nu a putut oferi atunci mai multe detalii, la mijloc fiind un contract de confidențialitate bazat pe sute de mii de euro, însă de pe atunci ne-a confirmat plecarea sa din trustul din Pipera.

Publicat: 18 mai 2023, 13:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă