Florin Pastramă recunoaște de ce s-a certat cu Brigitte: ”Eu m-am enervat foarte tare, de la două … 😱 și am plecat acasă, la mama!”

Publicat: 17 iul. 2022, 20:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Brigitte și Florin Pastramă au trecut peste toate neînțelegerile din viața lor și peste ultima separare care s-a finalizat cu un divorț la notar, iar acum puterea să zâmbească din nou!

Celebrul cuplu s-a afișat împreună, ca o adevărata familie, cu zâmbetul pe buze, la petrecerea aniversară a Sarei, fiica brunetei, care a împlinit 15 ani și a fost sărbătorită cu fast de către mama ei.

Cu această ocazie, Florin Pastramă a dezvăluit exclusiv pentru CIAO.RO care sunt sentimentele lui față de soția sa și ce surprize îi pregătește. De semenea, a recunoscut că își dorește foarte mult un băiețel.

Reporter: Florin, de la ce a pornit ceartă dintre tine și Brigitte? Ea a zis că v-ați certat de la două jucării!

Da! Eu m-am enervat foarte tare, de la două jucării. Și de acolo m-am enervat și am plecat acasă, la mama. Și asta a fost toată cearta noastră!

Și cât timp ați stat despărțiți?

Am stat despărțiți trei săptămâni!

Florin Pastramă: ”Am avut și mari ispite ca să greșesc”

Azi observ că sunteți ca în luna de miere! Cum e?

Da! Chiar vrem să facem o lună de miere, cu ajutorul Domnului! Pe cuvânt! Încă o lună de miere, tot am făcut trei ani de la căsătorie!

Mulți înainte! Brigitte spunea că s-a rugat foarte mult în perioada asta în care ați stat despărțiți. La tine cum a fost? Greu, ușor?

Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină!  Astăzi suntem împreună mai mult că la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus!

În perioada în care nu ai stat cu Brigitte ți-a părut rău că s-a întâmplat  chestia asta? I-ai simțit lipsa?

Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu și Brigitte. Noi suntem  copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să gresesc…

Cum s-a tranșat divorțul la notar

Dar eu nu, am stat acasă. M-au sunat, „hai la restaurant, hai în cluburi”, am zis nu. Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să  termine acestă problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu ”Da” și ”Amin”. Ne iubim mai mult ca la început!

Ați fost  practic la notar să divorțați și de acolo ați plecat împreună!

Da! Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit. Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!

În luna de miere unde vreți să mergeți, cum o să fie?

Vreau să îi fac o surpriză lui Brigitte. De fapt două surprize… În cel mai scurt timp. I-am cumpărat un cadou mai special și apoi vreau să o duc într-o lună de miere.

Ce cadou îi pregătește lui Brigitte

Undeva în străinătate presupun, nu?

Hai să vă spun sincer, Brigitte nu știe! Vreau să o duc la Ierusalim, la Domnul Iisus!

Nu a mai fost niciodată?

Nu! Brigitte nu a fost.

O să-i placă! Ce ai simțit tu când ea a scris acel mesaj, pe Instagramul ei, adresat mamei tale?

Brigitte a spus doar ce a simțit prin Duhul Sfânt! Mama mea și cu fratele meu sunt două persoane care au ținut cu ea, nu cu mine! Mi-au zis, tu nu, ești căsătorit în fața Domnului, ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Mama mea este ca mine, pocăită, s-a pocăit și mama la aceeași religie, suntem penticostali, fratele meu este pocăit, la fel ca și mine.

Florin Pastramă își dorește un băiețel

Astea două persoane, sunt singurele și  am mai avut un frate, fratele Titi,  care a stat lângă mine și a zis că  Brigitte poate să se schimbe și să facă lumină și așa a fost.  Trei persoane care au ținut cu Brigitte!

Și tu ești fericit lângă ea, nu? 

Este femeia dată de Dumnezeu, de Domnul Iisus, lângă care sunt cel mai fericit!

Vă doriți în continuare un copil împreună?

Muncim la asta și ca Domnul să rezolve!

Tu mai ții legătura cu frații tăi? A fost ceva în presă cu ei…

Da, a cumpărat o mașină din Germania și a avut niște probleme și noi am fost cumpărători, atâta tot! Sunt acasă!

 

 

 

Publicat: 17 iul. 2022, 20:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă