Florin Grozea a fost ”dădacă” de 5 stele la mare, în timp ce soția și-a răsfățat nurii sub soare!

Publicat: 14 Jul. 2020, 23:34 Vedete

„Șoc și gro„ZEA”! După ce s-a destrămat trupa HI-Q, liderul defunctei trupe a fost obligat să-și schimbe complet meseria. Și-a deschis o agenție dedicată influencerilor, iar în timpul liber, se pare, își …”dădăcește” copiii pe litoral. 

Dacă trupa se destrăma astăzi, probabil că acesta ar fi fost unul dintre cele mai accesate titluri ale momentului. Adevărul este că există și carne aici, frumos surprinsă de paparazzi CIAO.RO. Florin Grozea chiar are o super ocupație zilele acestea, ocupație total diferită de cele cu care ne-a obișnuit în ultima vreme.

Distinsul om de afaceri și manager de influenceri de la București s-a transformat în „tăticul meu” bonă la Mamaia. Iată, așa a fost surprins Grozea zilele trecute pe litoralul românesc, acolo unde s-a „detașat” cu tot clanul. În timp ce doamna Grozea stă frumos pe șezlong „rugând” razele să o bronzeze toată, domnul Grozea nu mai prididește să organizeze contactul unuia dintre cei doi copii cu apa. Ba la șezlong, ba pe nisip, ba în apă, ba în stânga și puțin la dreapta… sudori și „cămeși sărite” din pantaloni pentru fostul artist.

În pauzele dintre ședințele de bronz natural, frumoasa lui soție s-a ocupat cu imortalizarea momentelor. Tare dragi îi sunt ai ei, se vede în privirea-i!

Altfel… îl felicităm pe Florin Grozea pentu minunata sa familie. Mai rar pe plaiurile mioritice contemporane. Este suficient să ne uităm la câteva cazuri: Anda Adam, Andreea Bălan sau Andreea Antonescu și să ne dăm seama că e mare treabă să ai familia închegată zilele astea. Familia Grozea s-a înfăptuit oficial și spiritual unde în vara lui 2011, între timp a fost completată de venirea celor doi băieți, Sasha – 8 ani și Raul – 3 ani. Ioana, soția lui Florin, este din Timișoara și acum ceva timp cocheta cu cariera de vlogger. Acum a lăsat-o mai moale.

Publicat: 14 Jul. 2020, 23:34 Vedete
Pe aceeași temă