Florin Călinescu l-a ironizat pe Smiley la ”Românii au talent”! ”Dă-te mai încolo că miroși a biberon!”

Publicat: 15 May. 2021, 12:14 Vedete

Recent, artistul Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară, iar bucuria este enormă! Cei doi și-au luat în serios rolul și își cresc cu drag și cu iubire bebelușul. Recent, în emisiunea ”Românii au Talent”, Florin Călinescu l-a ironizat, într-un mod amuzant, pe cântăreț. Uite ce i-a spus!

În seara de vineri, 14 mai, a avut loc prima ediție a galelor live ”Românii au talent”. De data aceasta, Florin Călinescu, unul dintre jurații emisiunii, l-a ironizat pe artistul Smiley, după ce cântărețul a vrut să îi ofere o îmbrățișare lui Florin Călinescu. Însă, cu simțul umorului dezvoltat, Florin i-a dat o replică lui Smiley, care i-a făcut pe ceilalți să râdă: ”Dă-te mai încolo că miroși a biberon!”, arată Click.

Cum se comportă, de fapt, Gina Pistol, atunci când n-o vede nimeni

Recent, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, iar sentimentul este unul greu de descris: fericire, extaz, bucurie și… responsabilitate majoră! Cei doi au o fetiță împreună, pe Josephine Ana, care are mai puțin de o lună de când s-a născut. Smiley a povestit în cadrul emisiunii prezentată de Mihai Morar despre cum este Gina Pistol și motivul pentru care o consideră prezența feminină de care avea nevoie în viața lui.

„Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. acela de a fi mama)”, i-a povestit Smiley lui Mihai Morar, arată Cancan.

Artistul a continuat și a vorbit despre cum o vede pe partenera sa de viață: „Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 15 May. 2021, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă