Flick și Denisa Filcea au făcut publică prima poză cu fetița lor! ”Nu a trecut nicio zi fără să nu plâng…”

Publicat: 05 Jul. 2022, 11:55 Vedete

Unul dintre cele mai frumoase și romantice cupluri din showbiz traversează o perioadă minunată de când au devenit părinți. Aceștia au făcut publică prima poză cu fetița lor și au explicat cum au decurs primele 10 zile acasă cu micuța Eva Maria.

Flick și frumoasa lui soție, Denisa, sunt în al nouălea cer de când familia li s-a mărit! După aproape două săptămâni petrecute alături de fetița lor, cei doi au vrut să împărtășească din sentimentele pe care le-au trăit în această perioadă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa Filcea (@denisafilcea) 

Încă sunt foarte emoționat și nu mă pot dezlipi de ea. O privesc minute în șir când doarme. Îi vorbesc, îi cânt… Eram atât de fericit că am făcut atâtea lucruri minunatea în viața asta, dar Eva a venit să-mi spună că de fapt nu am făcut nimic. Pentru mine și Denisa viața abia acum începe!”, a povestit Flick într-o înregistrare publicată pe canalul de Youtube al soției sale.

Denisa nu a vrut să detalieze metoda prin care a ales să nască, ba chiar a clasificat această întrebare, venită din partea curioșilor, drept ”deplasată”.

Flick: ””Am plâns, recunosc, și acum mi se face pielea de găină”

Sunt conștientă că sunt femei care își postează nașterea pe internet, nu sunt genul acesta de persoană. După cum am mai spus, mi se pare nedemn pentru o lady (n.r. doamnă) să posteze și să-și facă publice intimitățile. Nu mă reprezintă genul acesta de afișare, nu am spus nimănui. Știm doar noi, eu și soțul meu. Pentru că doar pe noi ne privește. Pot să vă spun doar că Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui, în aceeași măsură în care este și copilul meu”, a explicat aceasta.

Așa cum era de așteptat, Flick a trăit cel mai emoționant moment din viața lui chiar în sala de naștere, unde a urmărit procedura cu lacrimi în ochi.

Am plâns, recunosc, și acum mi se face pielea de găină. Am auzit cazuri de bărbați care au leșinat în sala de nașteri, dar nu a fost cazul meu. M-am ținut tare, și oricum nu era despre mine. Ele au fost eroinele zilei…”, a recunoscut fostul om de radio.

Denisa, de asemenea, a recunoscut că sentimentele noi pe care le trăiește o fac să verse lacrimi de recunoștință.

Nu a trecut nicio zi fără să nu plâng când mă uit la Eva și la Sebastian”, a mai recunoscut Denisa.

Publicat: 05 Jul. 2022, 11:55 Vedete
Pe aceeași temă