Fiul celebrului Robert Redford, James Redford, a murit de cancer la numai 58 de ani

Publicat: 20 Oct. 2020, 11:06 Vedete
Fiul celebrului Robert Redford, James Redford, a murit de cancer la numai 58 de ani

Fiul celebrului actor, Robert Redford, James Redford era scenarist și s-a luptat mai mulți ani cu o bolaă grea de ficat. Decesul a fost anunțat de soția lui, Kyle, pe Twitter.

James Redford s-a stins din viață sub ochii soției sale, Kyle. Ea a fost cea care a anunțat dispariția scenaristului, care s-a luptat ani buni cu o boală care i-a afectat ficatul.

„James a murit azi. Suntem distruși. A trăit o viață frumoasă și a fost iubit de mulți. Ca soție a sa pentru 32 de ani sunt recunoscătoare pentru cei doi copii fantastici pe care i-am crescut împreună”, a scris soția lui James Redford pe Twitter.

James Redford, o viață cu o boală cumplită

Fiul lui Robert Redford a avut probleme cu ficatul încă din copilărie. Atunci i-a fost depistată o boală autoimună, care i-a afectat sănătatea tot restul vieții. James Redford era pe o listă de transplant de ficat, însă intervenția, care ar fi fost a treia, nu s-a concretizat niciodată. În urmă cu mai mulți ani starea lui de sănătate se îmbunătățise, însă boala intrase în remisiune. În 2018, a aflat că a afecțiunea a evoluat în cancer și nu s-a mai putut face nimic pentru el, scrie revista People.

În anii ’90, James Redford a trecut prin două transplanturi de ficat, însă se pare că aceste intervenții nu au fost de ajuns pentru a învinge boala.

James Redford a fost cel de-al treilea copil al lui Robert Redford cu fosta soție, Lola Van Wagenen. Actorul de 84 de ani a mai făcut 3 copii cu fosta soție, dintre care unul, Scott, a murit la două luni de la naștere.

Sursa foto: Twitter Kyle Redford

Publicat: 20 Oct. 2020, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă