Presupusul fiu al Regelui Mihai face acuzatii grave! Barbatul sustine ca s-a nascut in urma unui incest la Casa Regala! Ce legatura are Principesa Margareta

Publicat: 03 Jan. 2018, 09:36 Life

A trecut o luna de la moartea Regelui Mihai! Acum, un barbat din Franta sustine ca este fiul nelegitim al fostului monarh. Jean-Francois Caracci, in varsta de 36 de ani, a marturisit, intr-un interviu acordat pentru Romania Tv, ca s-a nascut in Romania, insa la putin timp dupa nastere a fost parasit intr-un orfelinat. Acesta a povestit ca a fost adoptat de o familie bogata din Franta, unde traieste in prezent.

Pretinsul fiul al Regelui Mihai vine cu acuzatii incredibile. El mai marturiseste ca s-a nascut in urma unui incest in familia Regala. El sustine ca este baiatul Regelui Mihai si al fiicei acestuia, Principesa Sofia. Jean-Francois Caracci spune ca are documente care sa confirme cele declarate. De asemenea, el spune ca s-a intalnit si cu mari personalitati din Romania, care stiau de existenta lui.

 

Jean-Francois Caracci vrea sa mearga in instanta pentru a fi recunoscut oficial drept fiu al Regelui Mihai. Ba mai mult de atat, este dispus sa faca un test ADN si recunoaste ca Principesa Margareta l-a influentat pe Regele Mihai ca acesta sa nu il recunoasca drept urmas al Casei Regale.

„Am fost adoptat de familia italiană Caraccini, din Franţa. Am fost adoptat dintr-un orfelinat din România. Am descoperit în urmă cu cinci ani că eram un orfan special. M-am întâlnit cu mai mulţi deputaţi şi miniştri din România, care mi-au spus că sunt fiul secret al Regelui. Acum cinci ani am aflat această informaţie, dar am crezut la început că nu este reală. În aceşti ani am descoperit mai multe documente care atestă că am sânge albastru. Puteţi vedea că semăn foarte bine cu principesa Sofia, am aceleaşi trăsături. (…) Documentele pe care le am în posesie dovedesc că nu sunt un mincinos. Sunt mai multe scrisori prin care sunt recunoscut drept fiul Regelui Mihai de către biserica bizantină. Statul elveţian a făcut mai multe teste ADN în urmă cu doi an. Le-am văzut cu ochii mei. Era foarte important pentru mine să descopăr adevărul. Mama mea naturală este Principesa Sofia. De aceea am fost adoptat de o familie italiană, pentru că sunt un copil provenit dintr-un incest. Sunt sigur despre această informaţie. Nu este o minciună.”, a spus Jean-Francois.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Jan. 2018, 09:36 Life
Pe aceeași temă