Fiță! Prințul Harry a închiriat un vagon de tren doar pentru el! Motivul este incredibil

Publicat: 08 Mar. 2020, 10:33 Vedete

Fițe și aroganțe – ar putea spune unele persoane. Prințul Harry și-a închiriat un vagon de tren doar pentru el, iar motivul este cât se poate de hilar!

Biletul – luat!, vagonul de tren – închiriat!, dar nu orice fel de vagon, ci unul la Clasa I, pentru a se simți confortabil. Prințul Harry și-a închiriat un vagon de tren pentru a călători liniștit. Acest lucru, însă, a atras atenția britanicilor și i-a înfuriat destul de tare gestul Prințului Harry, scrie Viva.

El și Meghan Markle se află în Canada de aproape două luni, iar gesturile pe care le fac par să îi înfurie destul de tare pe britanici, căci în loc să rămână mai ”ferit” de ochii publicului, pare-se că Prințul Harry se bucură de ”facilități”.

El a fost nevoit zilele trecute să călătorească cu trenul circa cinci ore spre Edinburgh și a ales să închirieze un vagon de tren la Clasa I pentru confort. Motivul: să nu fie tulburat!

Din Canada până în Anglia, Prințul Harry a ajuns cu un avion privat. Dar chiar și-așa, singura persoană care a r trebui să își ”permită” luxul acesta este Regina Elisabeta a II-a.

Pe rețelele de socializare informația deja ”bubuie”, iar gestul făcut de Prințul Harry nu rămâne deloc ”iertat”. Internauții au venit cu mici reproșuri la adresa Prințului Harry și i-au recomandat să își plătească și bodyguarzii, dacă tot și-a permis să închirieze un vagon de tren la Clasa I.

Publicat: 08 Mar. 2020, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă