Fiica tenorului Costel Busuioc s-a lansat în muzică. Motivul pentru care Maria se ascunde în spatele altui nume

Publicat: 05 Oct. 2021, 10:37 Vedete

Fiica tenorului Costel Busuioc s-a lansat în muzică. Maria a urcat pe scena ”SuperStar România”, iar prestația ei i-a impresionat pe toți cei patru membri ai juriului. 

Costel Busuioc a făcut istorie în urmă cu mai mulți ani la un concurs de talente din Spania, denumit ”Hijos del Babel”. Nimeni nu știa însă că zidarul devenit tenor are o fată la fel de talentată.

Maria Busuioc a urcat pe scena „SuperStar România”, cu o reprezentație care a primit 4 de „Da” din partea celor patru jurați. Raluka, Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams au fost impresionați de vocea ei și au trimis-o în etapa următoare.

Fiica tenorului are 22 de ani și este studentă în Timişoara la Facultatea de Muzică şi Teatru. Tânăra a dezvăluit că numele ei de scenă este „Luna”. A explicând și motivul pentru care a ales să nu-și folosească numele real pe scenă.

Fiica tenorului Costel Busuioc s-a lansat în muzică

„Să fiu fata lui Costel Busuioc are şi avantaje, şi dezavantaje. Avantajele sunt că am parte de educaţie muzicală extra. Partea nasoală este că, de fiecare dată când cânt, lumea se aşteaptă să-l vadă pe tatăl meu prin vocea mea, şi nu este cazul.

”Atunci când am un eveniment sau urc pe scenă, mă prezint ca Luna, deoarece îmi doresc ca oamenii să mă asculte pe mine”, a mai declarat tânăra. Maria Busuioc a interpretat piesa „Wicked Game”, a lui Chris Isaak, în manieră proprie, la „Superstar România”. În trecut, aceasta a participat și la „X Factor”, la Antena 1.

Ea a vorbit și despre experiența tatălui său, care ulterior le-a schimbat viața, atât ei cât și restul familiei.

Tatăl meu a fost zidar şi cânta pe şantier. L-au auzit alţi oameni, l-au încurajat să se înscrie la un concurs şi de-acolo a plecat totul. Stăteam la sat, nu aveam acces la şcoli de muzică, de aceea ne-am şi mutat de la sat la oraş, când el a câştigat concursul şi a devenit celebru. Eu de mică mi-am dorit să cânt, dar dacă nu era el să facă acest lucru posibil, nu cred că aş fi avut şansa”, a povestit ea.

 

 

Publicat: 05 Oct. 2021, 10:37 Vedete
Pe aceeași temă