Fiica si-a facut mama grasa si raspunsul parintelui a devenit VIRAL! Ce discutii aprinse au aparut dupa acest moment neplacut

Publicat: 19 iun. 2017, 14:27 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Fiica si-a facut mama grasa si raspunsul parintelui a devenit VIRAL! Allison Kimmey se afla cu copiii ei la piscina unde s-au distrat toata ziua. Cand le-a spus celor doi micuti ca e timpul sa plece acasa, fiica femeii s-a enervat tare. Aceasta a spus atunci, in gura mare, ‘Mama e grasa!’

Allison Kimmey a decis atunci ca este timpul sa ii invete pe copiii ei o lectie. Cand a ajuns cu ei acasa, i-a chemat in living pentru o discutie.

„Adevarul este ca nu sunt grasa. Nimeni nu ESTE gras. Nu e ceva ce poti FI. Dar da, AM grasime. Cu totii AVEM grasime.

Ne protejeaza muschii si oasele si ne tin corpul in miscare prin energia pe care ne-o ofera. ‘Gras’ nu este un cuvant urat in casa noastra”, le-a spus mama celor doi copii. In timp ce femeia nu stie ce aud copiii ei la scoala sau in locurile unde merg fara ea, Allison Kimmey a impus o regula.

Aceasta nu vrea ca nimeni sa nu foloseasca ‘gras’ ca insulta la ei in casa. 

„Este meseria noastra sa continuam sa fim cea mai puternica, acceptanta, pozitiva si consistenta VOCE pe care ei o aud”, a mai adaugat Allison Kimmey.

Povestea femeii a ajuns in mediul online, pe Instagram.

De atunci a primit peste 32.000 de like-uri si a starnit controverse, cum era de asteptat. In timp ce unii o contrazic si o numesc grasa, alte persoane au aprobat-o.

Multe femei i-au dat dreptate si i-au spus ca este un lucru bun sa invatam copiii sa nu ii jigneasca pe cei de langa ei care sunt fie prea slabi, fie prea grasi. Nimeni nu trebuie condamnat pentru fizicul sau.

Citeste si: „Vedeta de 90 kg pe care toti barbatii si-o doresc! A aparut la piscina intr-un costum de baie minuscul si… WOW! VIDEO”

Publicat: 19 iun. 2017, 14:27 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă