Fiica lui Mircea Geoană, logodnă de poveste la Palatul Mogoșoaia! Cine este viitorul ei soț american

Publicat: 06 Aug. 2022, 09:50 General

Fiica lui Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, Ana, şi viitorul ei soţ, Garrett, au făcut petrecerea de logodnă la Palatul Mogoșoaia.

Teatrul de operațiuni afective a fost desfășurat la Palatul Mogoșoaia, cu măsuri de securitate sporite. Cum era și normal, căci o dată se logodește fiica unui înalt oficial NATO în județul Ilfov. Ana și Garrett au declanșat operațiunea specială de logodnă plecând de la Athenee Palace Hilton. Acolo unde au fost cazați atât ei, cât și o parte din invitați.

Petrecerea de la Mogoșoaia a început la ora locală 19. Printre invitați s-a aflat și generalul Ilie Năstase. În urma deciziei de creștere a prezenței sentimentale americane în țara noastră, SUA a trimis în România o întreagă brigadă de nuntă.

Palatul Mogoșoaia a fost ocupat în totalitate de trupele de menținere a păcii și liniștii în cuplu. Precum și de forțe de distracție rapidă ale NATO. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Cine este viitorul ginere a lui Mircea Geoană

Mircea Geoană a deschis seara cu un discurs emoţionant pentru fiica sa şi viitorul ei soţ, a amintit momente din copilăria Anei şi a mulţumit invitaţilor că le sunt alături.

După petrecerea de logodnă, Ana şi Garrett vor petrece o săptămână în Transilvania.

De astăzi, România este şi ţara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinţii noştri mândri şi sunt fericit că-i voi putea oferi Anei, anul viitor, la Veneţia, nunta visurilor noastre„, a fost mesajul transmis de Garrett, viitorul soţ al Anei Geoană.

Publicat: 06 Aug. 2022, 09:50 General
Pe aceeași temă