Fiica Andreei Esca s-a distrat cu ”socrii” la mare! Cât de ”macho” este tatăl lui Mario Fresh!

Publicat: 06 iul. 2022, 10:09 Autor: Maria Apostol Vedete

Părinții lui Mario Fresh, care locuiesc de o bună perioadă de timp în Tenerife, s-au întors în România pentru a-și vedea fiul și pentru a petrece o scurtă vacanță alături de el și de iubita acestuia, Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cel care a atras atenția pe plajă a fost, culmea, tatăl cântărețului, care seamănă izbitor cu un ”playboy” italian!

Mario Fresh și Alexia Eram au dat căldura tropicală din Capitală pe o repriză de relaxare pe plajă. Însoțit de mai mulți prieteni, dar și de părinți, artistul a convocat “brigada” pe nisipul de la Asylum. A urmat o bălăceală pe cinste, dar și săruturi pasionale între cei doi îndrăgostiți, totul sub privirile viitorului cuscru al Andreei Esca, Mihai Gălățeanu.

Nu artistul și iubita lui au fost, de această dată, în centrul atenției, ci altcineva. Dacă privim cu atenție imaginile, observăm că tatăl lui Mario Fresh este, fără nicio exagerare, sosia lui… Gianluca Vacchi! Cei doi seamănă perfect la față, au tatuaje, dar și fizicul lucrat, deși ambii au trecut de 50 de ani.

Există, totuși, și diferențe între ei. Mihai Gălățeanu este născut în zona Moldovei, la Iași, în timp ce cunoscutul DJ în Italia, la Bologna. Mai multe detalii citiți pe CANCAN.RO.

Mario Fresh: ”Nu vreau să mă căsătoresc momentan”

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună din iulie 2016. Povestea lor de iubire a evoluat rapid,iar cei doi nu s-au sfiit niciodată să vorbească de tineri despre căsătorie. Artistul a fost primit cu brațele deschise de familia Andreei Esca, deși, la începutul relației cu Alexia a spus că avea ceva emoții cu privire la mama iubitei sale.

”Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză.

Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a povestit Mario Fresh într-un interviu.

Publicat: 06 iul. 2022, 10:09 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă