Fetița cea mică a doctorului Mihail Pautov, internată în spital: „Soția a fost cu ea, fără să doarmă și să stea jos!”

Publicat: 01 apr. 2023, 13:30 Autor: Camelia Vedete

Fetița cea mică a doctorului Mihail Pautov, internată în spital. Micuța Navani nu s-a simțit bine, iar părinții au dus-o la spital, unde medicii au decis să o interneze.

Dr. Mihail Pautov a postat pe contul său de Instagram o imagine cu fetița sa. Navani avea mânuța dreaptă bandajată. Din fericire, starea fetiței s-a îmbunătățit în urma tratamentului primit în spital.

În descrierea din dreptul imaginii emoționante, Dr. Mihail Pautov a subliniat încă o dată puterea deosebită a mamelor și faptul că acestea sunt în stare să facă nenumărate sacrificii pentru binele copiilor lor. Daniela, partenera de viață a Dr. Mihail Pautov, nu s-a dezlipit de micuța sa. A vegheat-o, i-a monitorizat temperatura și și-a făcut nenumărate griji, așa cum orice mamă și-ar face atunci când puiul său este bolnav, scrie demamici.ro.

„Scurtă vizită de weekend prin spitale; febra etc; tot ok acum, sper să plecăm mâine. De fapt eu sunt la schimb de tură, cam la spartul târgului, cand totul este ok, după 2 zile în care Daniela a stat cu ea, fără să doarmă și să stea jos; este incredibilă puterea mamelor de a sta non-stop lângă un copil febril, care plânge și se zbate, fără să dormi sau să mănânci și să îți îneci frica continuă că se poate întâmpla ceva mai rău. Cu program de vizite de 30 de minute, fără să poți ieși afară, cu sprijin de la asistente maxim cât le permite timpul; acesta este cel mai greu job/ cea mai grea datorie: să fii mama.”, a scris Dr. Mihai Pautov pe contul său de Instagram.

Dezvăluiri despre viața secretă a medicului Mihail Pautov

Unul dintre cei mai populari medici români de pe Youtube, care are acum emisiune și pe TV, Mihail Pautov este de fapt originar din Republica Moldova, iar părinții lui sunt ruși! 

Probabil că cei mai mulți dintre voi îl știți pe doctorul Mihail Pautov de pe Youtube. Acolo și-a creat o comunitate mare de abonați care îi urmăresc clipurile cu mare interes, pentru că vorbește despre tot felul de afecțiuni populare pe înțelesul tuturor.

Deși are un program extrem de încărcat, acesta își face timp să publice constant materiale de informare.

Mihail Pautov este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic. Și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicina Translațională.

Ce nu știu însă mulți este faptul că celebrul medic nu este român, ci s-a născut în Republica Moldova, iar părinții lui sunt ruși.

Mihail Pautov și legăturile cu Rusia

De la şapte ani jumătate s-a mutat în România, aşa că atunci a fost pasul spre schimbare. A fost aruncat direct în şcoala primară într-o clasă în care toată lumea vorbea o limbă străină – româna. Culmea este că nu ştie să scrie în limba rusă, dar o vorbeşte fluent. Căci a continuat să o vorbească acasă.

Părinții lui s-au mutat în România pentru un trai mai bun. A durat doar şase luni să învețe limba română, pe care o consideră ”melodioasă şi destul de ofertantă”.

Când este într-un moment de stres, când înjură în gând sau când are o problemă pe care trebuie să o rezolve şi vorbeşte cu el însuşi, o face totuşi în limba rusă, relatează editiadedimineata.ro.

În prezent, chirurgul are o emisiune la Antena 1, ”Medicool”, pe care o prezintă alături de Carmen Brumă. În timpul liber, Mihail Pautov este foarte dedicat familiei. Petrece timp de calitate alături de frumoasa sa soție și fetița lor, face sport și călătorește.

Publicat: 01 apr. 2023, 13:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă