Credea ca familia fetitei nu o vede ce face zilnic, dar mama a fost mai atenta la toate semnele si a ramas muta! Ce ii facea asistenta micutei, zi de zi

Publicat: 26 Oct. 2017, 16:25 News 3

Doi parinti au trecut prin clipe de cosmar cand fetita lor in varsta de doi ani, Sophie, se chinuia intr-o noapte sa respire. Initial au crezut ca micuta lor are o alergie si au chemat salvarea. Cand au vazut-o medicii, primul diagnostic a fost de astm. Cateva zile mai tarziu, situatia lui Sophie s-a inrautatit si a fost din nou transportata la spital. Acolo, parintii aveau sa primeasca cea mai trista veste.

Fetita lor suferea de cancer, iar singurel lucru care ii mai puteau salva viata era chimioterapia. In urma radiatiilor repetate, Sophie si-a pierdut capacitatea de a mai merge, de a-si folosi mainile sau chiar de a avea puterea de a manca. Asa ca Sophie a petrecut o vreme indelungata in spital.

Shelby Skiles, mama fetei, a stat in permanenta cu aceasta, si si-a privit fiica macinata de boala crunta. Femeia si-a facut chiar si o pagina de Facebook unde posta vesti despre fiica ei, dar povestea si despre cum asistentele si medicii de la spital i-au fost alaturi micutei. Insa o singura asistenta i-a atras atentia lui Shelby. Femeia a scris un mesaj emotionant la adresa ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Oct. 2017, 16:25 News 3
Pe aceeași temă