Fetita asta are doar 6 luni si parul ei este ridicol de mare! A cucerit internetul cu look-ul ei si acum toata lumea vrea sa o cunoasca.

Publicat: 20 iul. 2018, 17:22 Autor: D. C. Parenting

Daca ai vazut cel putin un bebelus in viata ta, stii ca micuta asta are un par aproape unic in lume.

Fetita asta are doar 6 luni si parul ei este ridicol de mare! In general bebelusii, mai ales cei de doar cateva luni au un par foarte scurt si rar. Dar exemplul de astazi vine sa contrazica tot ce stim despre copiii mici.

“Baby Chanco” este fetita pe care toata lumea o adora. Are 6 luni si este din Japonia iar mama ei o fotografiaza foarte des si posteaza imaginile pe Instagram.

Fetita asta are doar 6 luni si parul ei este ridicol de mare!

Asa cum lesne se poate vedea din fotografii nu doar ca fetita are niste ochi negri rotuzi si este simpatica foc, dar parul ei zburlit o face sa fie o adevarata papusa. Nu doar ca podoaba ei capilara este mare si deasa, din imagini se vede clar ca parul este si “neimblanzit” adica are mereu tendinta de a stat zburilit.

Imaginile cu Chanco sunt acolo virale si toata lumea vrea sa o cunoasca. Mama ei a primit chiar si cateva invitatii la o serie de sedinte foto profesionale si cateva agentii de casting s-au oferit sa-i asigure o multie me spoturi publicitare in care sa apara.

 

Publicat: 20 iul. 2018, 17:22 Autor: D. C. Parenting
Tags:
Pe aceeași temă