Fetishul sexual la moda in 2019. Ce isi doresc barbatii sa faca partenerele lor si ei sa priveasca TOT!

Publicat: 24 Nov. 2018, 11:32 Viral

Cel mai bizar fetish a inceput sa fie din ce in ce mai popular in randul cuplurilor.

Fetishul sexual la moda in 2019 a castigat popularitate pe finalul anului 2018. Este o dorinta pe care o au partenerii de sex masculin dintr-un cuplu. Acestia isi doresc sa vada cum partenerele lor intretin relatii sexuale cu alti barbati. Cu toate ca e greu de inteles pentru unii, fetishul acesta e trendul anului 2019.

Conform Independent.co.uk, psihologii au doua explicatii pentru acest fetish sexual la moda in 2019. O explicație ține de bisexualitatea reprimată a bărbaților. Alta, de „mândria” acestora de a-și vedea iubitele „eliberate” din punct de vedere sexual.

Tot mai multe căutări pe Google și grupuri de discuție sunt mărturie pentru popularitatea acestui fetiș. Exista si cateva site-uri si forumuri unde oamenii isi impartasesc fanteziile sau experientele de sex in 3.

Fetishul sexual la moda in 2019

Fetishul sexual la moda in 2019. Ce isi doresc barbatii sa faca partenerele lor si ei sa priveasca TOT!„Mi-am sunat soțul tremurând, în vreme ce încercam să seduc un străin. Iar el (soțul) era de fapt încântat și voia poze și detalii. Când am ajuns acasă și i-am povestit totul, a vrut imediat să facem sex”, relatează o femeie.

Fetishul sexual la moda in 2019. Ce isi doresc barbatii sa faca partenerele lor si ei sa priveasca TOT!Cum trec bărbații peste umilința suferită în urma infidelității partenerelor? Multi dintre ei aleg „razbunarea sexuala„ si fac dragoste in mod agresiv cu partenerele lor.

Fetishul sexual la moda in 2019. Ce isi doresc barbatii sa faca partenerele lor si ei sa priveasca TOT!„E important să înțelegem că umilința suferită de un bărbat care își imaginează soția făcând sex cu altcineva este transformată în ceva cu o mare încărcătură erotică”, explică doctorul David J Ley pentru Psychology Today.

Publicat: 24 Nov. 2018, 11:32 Viral
Pe aceeași temă