Fenomen astrologic important în această noapte. Ce se va întâmpla ne dă fiori

Publicat: 12 Nov. 2019, 15:54 News 3
Fenomen astrologic important în această noapte. Ce se va întâmpla ne dă fiori

În această noapte va avea loc un fenomen astrologic important: va fi lună plină! Deși acest lucru se întâmplă o dată la câteva săptămâni, energiile pe care le schimbă noaptea respectivă, îți dau fiori!

În această seară va fi Luna Plină în Taur.  Este o Lună Plină în care putem culege roadele muncii noastre, o muncă începută odată cu Luna Nouă din Taur din 5 mai 2019.

Energia Taurului ne încurajează să ne aliniem cu adevaratele noastre valori, să ne concentrăm intențiile pe ceea ce contează pentru noi, să facem alegeri corecte, să eliberăm ceea ce nu ne mai servește.

Influența cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute în jurul datei de 12 ( plus, minus trei zile în semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator, dar  o vor simți și  cei care în harta lor natală au planete în apropierea gradului 20 din orice semn zodiacal.

Luna, fiind singurul satelit natural al Pământului, este esențială pentru astrologie. Până în prezent, originile sale sunt neclare, dar există multe teorii științifice legate de acest subiect. Una dintre acestea este Ipoteza Creației, care sugerează că Luna și Pământul au fost create simultan. O altă ipoteză sugerează că luna s-a despărțit de suprafața Pământului și a lăsat în urmă fundul oceanului. Cea mai acceptată teorie este Ipoteza Impactului Gigantic, conform căreia Luna s-a format din materialele expulzate în urmă coliziunii cu planetă noastră, care era în procesul de formare cu multe milioane de ani în urmă.

 

Publicat: 12 Nov. 2019, 15:54 News 3
Pe aceeași temă