A mers la petrecerea de Craciun si a doua zi s-a simtit rau! Credea ca e obosita, dar nu a dat importanta: dupa cateva zile a ajuns de urgenta la spital. Ce avea femeia de fapt

Publicat: 19 Dec. 2017, 14:17 Life

O femeie a mers la petrecerea de Craciun si s-a distrat de minune cu colegii ei, insa a doua zi a avut parte de socul vietii sale. Elizabeth Graham a fost incantata cand a aflat ca sefii ei organizeaza un party de sarbatori si s-a dus fara sa stea pe ganduri. Femeia de 33 de ani a baut mai mult decat era cazul in seara respectiva, asa ca se gandea ca dimineata cand se va trezi ii va fi rau.

Dupa noaptea de distractie, Elizabeth a inceput sa se simta rau. La inceput, a crezut ca ar putea fi de la faptul ca a petrecut pana in zori. Speriata ca nici la 2 zile dupa party nu isi revine, aceasta a mers la doctor. Insa diagnosticul doctorilor a fost unul crunt. Femeia suferea de leucemie.

”M-am simtit cu adevarat rau, ca si cum mereu imi era frig. Tot ce faceam se simteaca ca un efort urias. Aceeasi senzatie am avut si cand eram insarcinata cu George. Initial m-am gandit ca as putea sa fiu insarcinata”, a marturisit Elizabeth.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Dec. 2017, 14:17 Life
Pe aceeași temă