Uluitor! Femeia asta si-a pierdut nasul, iar acum are o gaura imensa in locul lui. Cum traieste cu un nas de plastic?

Publicat: 05 apr. 2018, 10:14 Autor: D. C. Life

Femeia asta nu mai are nas si poarta zilnic proteze din plastic care sa-i acopere golul ramas in fata

Femeia fara nas care poarta o proteza sa-si acopere gaura. Nici medicii nu stiu cum a ajuns Jayne Hardman sa sufere de o boala autoimuna care ii eroda efectiv nasul, pana in punctul in care au fost nevoiti sa i-l amputeze definitiv. Boala ii afecteaza si urechile, nu doar nasul, incepand sa aiba si probleme de auz.

Daca despre boala ei nu stim prea multe si nici medicii nu i-au dat prea multe detalii, Jayne povesteste despre cum e viata ei acum: “Am mai multe proteze pentru nas pe care le tin intr-o cutie de ceai. Unele difera ca si culoare, pentru ca unele le port vara atunci cand incepem sa ma bronzez putin. Cel mai periculos este atunci cand stranut. Este neaparata nevoie sa tin de nas, pentru ca altfel il pot pierde”

Tot cosmarul ei a inceput in 2012, atunci cand se juca impreuna cu cainele familiei care s-a lovit cu capul de nasul ei, moment in care a inceput sa aiba sangerari masive.

A ajuns la spital, iar doctorii i-au spus ca nu este rupt nasul si ca tot ce trebuie sa faca este sa puna cat mai multa gheata, dar nasul ei a continuat sa se umfle incontrolabil.

Femeia fara nas care poarta o proteza

Doi ani mai tarziu a ajuns pe mana unui chirurg care i-a spus ca singura ei sansa este sa-i elimine definitv nasul si sa-l inlocuiasca cu o proteza. Femeia si-a dat seama ca altfel ar fi riscat sa moara.

Inainte sa-i fie amputat doctorii au mai incercat o ultima varianta, anume chimioterapia, dar nici asta nu a functionat iar Jayne incepuse sa-si piarda definitiv mirosul.

Acum viata ei este cat se poate de normala pentru situatia in care se afla. Isi pune proteza nazala de fiecare data cand iese in public si are grija sa-si toaleteze foarte bine nasul atunci cand este acasa.

Chiar daca multi isi dau seama ca este ceva in neregula cu ea, totusi nimeni nu banuieste cum arata de fapt fara proteza nazala.

Publicat: 05 apr. 2018, 10:14 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă