Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu! Vedeta a marturisit tot: de ce a fost controlata de iubit!

Publicat: 06 mart. 2018, 12:32 Autor: D. C. News 3

Jurata de la Romanii au Talent a oferit cateva dezvaluiri tinute secret pana acum despre relatia cu Felix.

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu! Si totul pentru ca, inainte sa fie un cuplu, se formase o confuzie. Aceasta i-a dat nr ei de telefon lui Felix, dar parasutistul notase gresit o cifra. Suparat ca nu i-a raspuns la mesaje, Baumgartner a tipat la ea in timpul unui eveniment monden.

Mihaela Radulescu a mai marturisit ca nu tinea la el, la inceput. Aceasta il admira pe Felix datorita carierei barbatului si alurei de sportiv. Stia ca este un Don Juan si acest lucru nu o atragea la el.

“Eu nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, doar îl admiram ca sportiv. În plus, citisem despre el că este un mare Don Juan, iar eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, playboy, pentru că știu că e din start o luptă pierdută să vrei să schimbi un asemenea om.

Eu nu aveam niciun plan și, ca drept dovadă că omul era într-adevăr așa cum se spunea despre el, nici nu am apucat să mă asez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât.

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!Dar el s-a dus după Andreea și i-a cerut numărul meu, însă ea, așa cum este corect, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Însă Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat.

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!Numai că, să vezi, printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greșit! A doua zi, la eveniment, când erau toți oamenii adunați, el a venit glonț la mine și m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor.

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită.

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”! Nu știa nici că eu urma să prezint evenimentul pentru care venise el în România, iar când m-a văzut pe scenă, că mă așez lângă el, m-a întrebat: Tu ce cauți aici?

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!Iar eu am întors întrebarea și i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici și s-a prins și el, așa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner! Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant.

Felix i-a smuls telefonul din mana Mihaelei Radulescu!El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real. N-am ieșit cu el după eveniment, deși el a insistat, însă eu l-am refuzat. Nu-mi mai pasă de ce cred ceilalți”, a marturisit Mihaela Radulescu pentru revistatango.ro.

Publicat: 06 mart. 2018, 12:32 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×