S-a nascut cu inima pe afara si medicii nu i-au dat sanse! Acum a implinit 7 ani si e frumoasa foc

Publicat: 26 mai 2017, 15:18 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting

Virsaviya Borun-Goncharova este o fetita de 7 ani care sufera de sindromul toraco-abdominal sau Pentalogia lui Cantrell. Aceasta boala afecteaza 5 persoane la 1 milion, informeaza metro.co.uk. Micuta a plecat in SUA alaturi de parintii ei in speranta unei operatii care sa o ajute sa fie normala.

Parintii ei sunt din Rusia si, cand au adus-o pe lume, au aflat cea mai proasta veste: fiica lor putea sa moara oricand. Dar soarta a fost de partea ei si micuta Virsaviya Borun-Goncharova a ajuns pana la varsta de 7 ani. Pentru a incerca sa fie normala, fata a fost dusa de mama ei in America.

Anul acesta, cele doua au pornit in State unde micuta a fost supusa unui examen de catre medici. Acestia sustin ca, daca ii scade tensiunea arteriala, ar putea sa o opereze. „Asta e inima mea. Sunt singura care o are asa”, a marturisit micuta pentru BBC.

„Merg mult, sar, alerg. Nu ar trebui sa alerg, dar imi place foarte mult sa fac asta”, sustine Virsaviya. Mama ei ii face micutei poze zilnic pe care le posteaza in mediul online. Aceasta sustine ca nu o intereseaza ce spun altii despre fiica ei.

„Am fost suparata pentru ca medicii imi spuneau intr-una ca fiica mea o sa moara. Nu e usor pentru ea sa traiasca deoarece are inima pe afara si e foarte fragila. Trebuie sa fie atenta si sa nu cada, e periculos pentru ea, poate sa moara”, a marturisit mama fetei.

Publicat: 26 mai 2017, 15:18 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă