”Fata de la pagina 3” din anii ’90, care a făcut amor cu zeci de bărbați, a ajuns în stare critică! Ce a descoperit după toți anii de dezmăț erotic

Publicat: 08 Feb. 2020, 09:46 Life

În trecut, Jo Guest din Marea Britanie era una dintre cele mai dorite femei din lume. Poza sexy și nu se sfia să se îndrăgostească la fiecare ocazie. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar acum frumoasa blondă se confruntă cu probleme mari de sănătate. 

Femeia, care era cunoscută drept ”fata de la pagina 3”, a făcut amor cu zeci de bărbați, dar, din păcate, vorba ”ce e mult, strică” este adevărată. Acesteia i-au apărut în timp probleme mari de sănătate. A ajuns în punctul în care niciun bărbat nu se mai poate atinge de ea.

După ani de zile, Jo Guest a renunțat să se mai iubească cu bărbați și a decis să meargă la doctor pentru a vedea ce nu este în regulă cu ea. Atunci, doctorii au pus-o să-și facă analize, fără să primească un diagnostic clar.

După mai mulți ani când s-a luptat cu probleme de sănătate mari, vedeta anilor 1990 a aflat în 2007, când s-a mutat în Bournemouth, că suferă de o boală gravă. În fiecare zi avea dureri abdominale mari și o oboseală continuă. S-a lăsat de țigări și alcool și a aflat ce avea, de fapt. Femeia suferea de firbomialgie – o condiție medicală care nu-ți mai oferă plăcerea să faci amor vreodată.

„Într-o dimineață, mă pregăteam să plec de acasă. Când am încercat să îmi pun cizmele, mi-am dat seama că nu aveam gambele umflate. A fost începutul unor dureri ce m-au ținut la pat zile în șir. Nu mai pot să fac amor. Orice atingere îmi provoacă durere”, a mărturisit ea, potrivit Dailymail.

Publicat: 08 Feb. 2020, 09:46 Life
Pe aceeași temă