Fata de 2 ani sufera de o boala crunta. Medicii au fost socati sa descopere ce o macina pe interior, la aceasta varsta frageda

Publicat: 01 May. 2018, 13:56 Parenting

Breeanna Shepherd are 23 de ani si a descoperit cu stupoare ca fiica ei de 2 ani e grav bolnava.

Fata de 2 ani sufera de cancer ovarian

Fata de 2 ani sufera de cancer ovarianMedicii au informat-o pe Breeanna Shepherd ca fiica ei sufera de cancer ovarian. Din cauza bolii, Brynnleigh a intrat la pubertate mai devreme. Analizele au arata ca fata de 2 ani avea o tumora maligna pe ovarul drept.

Era de dimensiunea unui pepene galben. Brynnleigh a devenit una dintre cele mai tinere persoane din lume care a facut cancer ovarian. Specialistii o monitorizeaza indeaproape pe micuta. Incearca sa afle ce anume a declansat aceasta boala atat de timpuriu.

Fata de 2 ani sufera de cancer ovarianMedicii au operat-o pe Brynnleigh si i-au extirpat ovarul drept si trompa uterina dreapta in procesul de extirpare al tumorii. Brynnleigh a ajuns acum la varsta de 5 ani. E constienta de tot ceea ce i s-a intamplat si chiar se mandreste cu cicatricea de la operatie. O arata tuturor prietenilor sai ca sa le arate cat de curajoasa e.

“Doctorii m-au operat ca să mă salveze”, a declarat ea pentru publicația The Sun.

« Pagina anterioară

Publicat: 01 May. 2018, 13:56 Parenting
Pe aceeași temă