Fanii artistului Snoop Dogg în stare de şoc! Ce surpriză le-a pregătit starul internaţional

Publicat: 02 Dec. 2019, 15:03 Vedete

Rapperul american Snoop Dogg lansează un album cu muzică de adormit copiii, pentru care va transforma cele mai cunoscute dintre hiturile sale în piese instrumentale liniștitoare.

În afara discurilor gangsta rap care l-au consacrat, rapperul în vârstă de 48 de ani a lansat, în ultimii ani, un album gospel, unul de reggae și unul de funk, iar acum adaugă cântecele de leagăn în lista sa de proiecte experimentale. Snoop Dogg pregătește un album cu cântece liniștitoare, dedicate în special copiilor mici și sugarilor.

Potrivit renumitei reviste hip-hop The Source, albumul se va intitula „Lullaby Renditions of Snoop Dogg” și va include variantele „calme” ale unor hituri precum „Drop It Like It’s Hot”, „Gin and Juice” și „Sensual Seduction”.

Albumul urmează să fie scos pe piață pe 6 decembrie, dar o versiune pe vinil a fost deja lansată cu ocazia Zilei Magazinelor Muzicale („Record Store Day), când prețurile materialelor muzicale scad cel mai mult din an și care a coincis anul acesta cu Black Friday.

Artistul a declarat recent că nu este interesat de vânzările de discuri, pentru că îi pasă mai mult de muzică decât de caracterul comercial al acesteia.

Publicat: 02 Dec. 2019, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă