Familia Regala tine cu dintii de Palatul Elisabeta! Urmasii Regelui Mihai nu vor sa plateasca chirie statului. Ce au de gand

Publicat: 22 Jan. 2018, 16:01 News 3

Mai sunt doar doua saptamani pana cand membrii Familiei Regale trebuie sa paraseasca Palatul Elisabeta din Capitala.

Acestia nu se grabesc sa paraseasca locatia si spera ca, odata cu schimbarea premierului,  soarta Casei Regale se va modifica. Familia Regala a inceput deja negocierea pentru Palatul Elisabeta.

Chiar seful Casei Majestatii Sale, Andrew Popper, a facut primele declaratii. Andrew spera ca membrii familiei Regale sa ramana in continuare la palat. Fostul premier Mihai Tudose a refuzat orice intelegere cu mostenitorii Regelui Mihai.

Se zvoneste ca familiei Regale i s-a propus sa plateasca o chirie  statului, dar pretul ar fi unul urias.

”N-are rost sa platim chirie daca nu folosim acest palat. Si este folosit, in mare parte, in interesul public. Ar fi un dezastru daca ne-am intoarce din nou sa fim restaurant cu chirie. Ar fi o chestie penibila. Familia Regala este preocupata, si nu pentru ca nu are unde sa locuiasca, ca nu se pune problema ca n-au unde sa doarma noaptea. Problema se pune ca acest spatiu este folosit in interesul public. Asta a fost cea mai mare dorinta a Majestatii Sale, ca lucrurile sa mearga inainte”, a declarat Andrew Popper, potrivit Mediafax.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jan. 2018, 16:01 News 3
Pe aceeași temă