Familia în formulă completă! Valentina Pelinel și Cristi Borcea, fotografia de mii de like-uri

Publicat: 10 dec. 2019, 15:15 Autor: Elena Vedete
Familia în formulă completă! Valentina Pelinel și Cristi Borcea, fotografia de mii de like-uri

Valentina Pelinel este, în sfârșit, fericită!  Deși aceasta și-a crescut copiii mai mult singură, acum fostul model este în culmea fericirii!

În urmă cu puțin timp, vedeta a postat pe Instagram primul portret de familie în formulă completă, ea apărând alături de Cristi Borcea și de cei trei copii ai lor. În doar câteva ore de când a fost postată, fotografia a strâns câteva mii de like-uri și zeci de comentarii, internauții urându-le “Sărbători fericite” lui Borcea și Valentinei Pelinel.

Fotografia apreciată de fanii cuplului este realizată la aniversarea Valentinei, care a împlinit duminică, 8 decembrie, 39 de ani.

View this post on Instagram

Family, love and blessings ?? with @cofetariaclaus

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria. Omul de afaceri are, în total, nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii: Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are un copil dintr-o altă relație extraconjugală. Din mariajul cu Valentina Pelinel, omul de afaceri are un fiu, Milan, și fiicele gemene, Indira și Rania.

Publicat: 10 dec. 2019, 15:15 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă