Familia Biancăi Drăgușanu este în doliu! S-a stins din viață: ”Așa o să-mi amintesc de tine”

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:07 Vedete

Familia Biancăi Drăgușanu este în doliu după ce o prietenă de familie s-a stins din viață. Mama vedetei este cea care a făcut anunțul trist.  

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu după ce buna ei prietenă, Eli, s-a stins din viață în mod fulgerător. Pe contul său de Facebook, Madi Dragoș a postat melodia preferată a femeii, „Amintiri”, o piesă intitulată de Cristi Minculescu, dar și un mesaj dureros, prin intermediul căruia și-a exprimat tristețea și i-a transmis prietenei sale numai cuvinte frumoase, chiar dacă aceasta nu mai este printre noi, relatează cancan.ro.

”Așa o să-mi amintesc de tine”

„Așa o sa îmi amintesc de tine: zâmbind oricât de dificila ar fi fost o zi, sau o perioada. Ai trecut peste toate zâmbind, oricât de greu ți-a fost. De acum ne vei zâmbi din cer. Nu te voi uita niciodată om minunat. Drum lin spre cer!” a scris Madi Dragoș, pe rețeaua de socializare.

De-a lungul timpului, mulți prieteni și cunoscuți au murit. A rămas în urma lor, vie, doar durerea pe care familia, prietenii, colegii o simt, dar și amintirile. Acum, Eli, fără să vrei și fără să vrem, lași în urma ta amintirea unui zâmbet cald, chiar și atunci când poate numai tu știi ce greutăți îți măcinau sufletul. Până când ne vom reîntâlni… cândva, undeva… Rămas bun, om fain!” au scris și internauții, la postarea lui Madi Dragoș.

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:07 Vedete
Pe aceeași temă