Faceti cunostinta cu adevaratul Hulk! E socant cat ulei si-a injectat in bicepsi VIDEO

Publicat: 29 May. 2019, 17:04 Life

Culturistul care si-a injectat ulei in bicepsi a fost comparat cu personajul Hulk, din pricina faptului ca arata mostruos, insa plin de muschi!

Barbatul pe nume Valdir Segato este o apartie socanta. Acesta a fost supranumit adevaratul Hulk si pare sa se mandreasca cu acest lucru. Si-a injectat o cantitate foarte mare de ulei in bicepsi ca sa poata arata in acest mod. Din pacate, insa, o asemenea practica poate fi doar daunatoare pentru sanatatea unui om.

De asemenea, cu trei ani de zile in urma, culturistul era doar piele si os, fiind un consumator de droguri. A putut invinge dependenta, insa a dezvoltat o alta, fata de sportul extrem. Mareste-ti buzele pe cale naturala

Adevaratul Hulk foloseste injectii cu ulei foarte des!

Valdir Segato este originar din Brazilia si isi risca viata in mod constant din cauza faptului ca isi injecteaza un mix de ulei de seminte de susan, alaturi de analgezice si alcool. Combinatia poarta denumirea de „synthol”. Il mai tineti minte rusul care incerca sa il imite pe Popeye?

Adevaratul Hulk si-a marit muschii cu pana la 60 de centimetri. Specialistii spun ca acest lucru in mod cert nu este normal. Barbatul a implinit de curand varsta de 50 de ani si are deja cativa ani de cand foloseste injectii cu „synthol”. Este cea mai cunoscuta, dar si controversata substanta folosita in culturism.

Barbatul a riscat pana acum infectii, dar si accidente vasculare cerebrale din pricina combinatiei periculoase pe care si-o administreaza foarte des. A povestit ca a fost inspirat de look-ul lui Arnold Schwarzenegger si este fericit cu modul in care a ajuns sa arate!

A folosit „synthol” la nivelul bicepsilor, a pectoralilor, injectandu-se si in muschii spatelui. Culturistul din Sao Paolo a lucrat foarte mult timp in constructii. „Oamenii ma striga Hulk, Schwarzenegger si in alte moduri tot timpul, si imi place foarte mult asta. Mi-am dublat bicepsii, dar tot vreau sa ii am mai mari!”, spunea Valdir Segato, in anul 2016.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 29 May. 2019, 17:04 Life
Pe aceeași temă