Facebook de vedeta: cum reactioneaza Doinita Oancea cand primeste propuneri… indecente!

Publicat: 16 Jan. 2017, 12:26 Vedete
Facebook de vedeta: cum reactioneaza Doinita Oancea cand primeste propuneri… indecente!

Barbatii curteaza femeile frumoase in diferite moduri, fie le fac declaratii de dragoste, fie ca le invita la cina si le complimenteaza, sau altii isi incearca norocul cu diverse propuneri indecente.

Doinita Oancea nu a fost ferita de asa ceva.

“Primesc destul de multe propuneri si de obicei ori reactionez agresiv, ori le ignor total. Mi s-a intamplat sa ma agaseze cineva cu mesajele pe Facebook. M-a intrebat cand am de gand sa-i dau o poza in costum de baie si eu i-am zis, evident in gluma, ca ma apuc imediat sa caut si l-am intrebat ce culoare sa fie costumul de baie. Cred ca trebuie sa ai foarte putina minte sa faci asa ceva”, ne-a spus vedeta  amuzata.

Doinita stie foarte bine ce vrea de la un barbat asa ca nu se lasa usor cucerita.

“Trebuie sa ma inteleaga si sa ma accepte asa cum sunt. Am o personalitate puternica, asa ca am nevoie langa mine de un barbat puternic. Nu sunt genul de persoana care sa fie tinuta usor in frau. Nu am inselat niciodata in nici o relatie. Nu sunt de parere ca un act leaga 2 persoane, doar Dumnezeu poate lega. Nu as putea ierta niciodata minciuna si tradarea partenerului”, ne-a mai spus ea.

Dointa Oancea a fost logodita cu Ionut Ghenu timp de 5 ani, insa cei doi s-au despartit in 2014.

Chiar daca la un moment dat s-a vehiculat ca ar avea o relatie cu Augustin Viziru, in realitate cei doi sunt foarte buni prieteni.

Publicat: 16 Jan. 2017, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă