EXCLUSIV VIDEO Larisa Iordache a fost recucerită de romanticul Roland cu mâncarea ei preferată și… un inel?!

Publicat: 04 nov. 2019, 22:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Expresia ”s-a întors la vechea dragoste” s-a inventat parcă pentru Larisa Iordache. Primul exemplu ar fi revenirea ei în gimnastică după o pauză lungă cauzată de un accident groaznic la tendon, iar exemplul numărul 2 ar fi Roland Modoran... fostul ei iubit. Care este foarte actual, nedezlipit chiar de celebra sportivă, și cu intenții foarte serioase. CIAO.RO are imagini în exclusivitate cu cei doi!

 

 

După ce a câștigat cam tot ce se putea în materie de campionate mondiale și europene, gimnasta Larisa Iordache a vrut să se bucure și puțin de viață. Deloc de condamnat pentru o fata în vârstă de 23 de ani. Frumușica sportivă a pus ochii tot pe cineva din breasla ei, un fost gimnast chipeș care i-a intrat rapid pe sub piele. Și asta pentru că Roland este un romantic incurabil!

Relația lor a început în urmă cu mai bine de un an, iar la începutul verii au făcut o pauză. Nimeni nu a cunoscut motivele, însă ce poate fi atât de grav la vârsta lor?!

Drept dovadă, iată că acest cuplu simpatic de ”ecși” se prezintă din nou împreună, însă sub un ”paravan”: o prietenă comună, chemată probabil să creeze puțină confuzie. CIAO. RO i-a găsit pe toți trei într-un mall din București, acolo unde au ajuns cu super-mașina Larisei.

Roland nu a rezistat mai mult de cinci luni fără Larisa, așa că a pornit convins s-o recucerească, și cum altfel, decât oferindu-i ce-i place ei cel mai mult: mâncarea chinezească!

Larisa și fostul iubit și-au luat ”acoperire” o bună prietenă
Larisa și fostul iubit și-au luat ca ”acoperire” o bună prietenă

După ce s-au delectat toți cu câte o porție zdravănă de mâncare, Roland a mai făcut o mișcare bună. S-a oprit cu Larisa în dreptul unui magazin cu bijuterii, unde a întrebat-o ce anume îi place. Evident, gimnastei i-au căzut ochii pe toate inelele. Roland, băiat deștept, a luat aminte și sigur va face o nouă mișcare bună în curând.

Pentru că romantism are din plin: ”Cu tine încep orice bine sau rău, tot cu tine le și termin, am cea mai bună femeie”, scria anul trecut iubitul Larisei, în dreptul unei fotografii a  gimnastei, pe care erau imprimate multe inimioare.

Publicat: 04 nov. 2019, 22:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă