EXCLUSIV | Sore a revenit în muzică după 2 ani de terapie + Cum se descurcă în rolul de mămică: “Mi-a prins foarte bine pauza”

Publicat: 16 oct. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Sore a revenit în muzică după 2 ani de pauză. Artista a simțit nevoia de liniște, a simțit nevoia să-și găsească echilibrul, mai ales după schimbările din viața ei.

Sore a revenit în muzică după 2 ani de pauză. Ea a lansat recent o piesă de care este foarte încântată. Artista a avut nevoie de o perioadă de liniște, o perioadă în care și găsească echilibrul și se cunoască mai bine.

Asta, mai ales după ce ea și partenerul ei au pus punct relației, după 8 ani. În acești 2 ani, Sore s-a concentrat mai mult pe ea, după cum ne-a dezvăluit recent la petrecerea Radio ZU 15 ani.

Sore a revenit în muzică: „Am lansat “Un actor grăbit”, un remake după Laura Stoica”

Sore, ce faci? Toamna a început cu petrecerea Radio ZU sărbătoresc 15 ani de ani. Ce mai anunță acest anotimp, pentru tine?

știi e surprinzătoare, în sensul nu așteptam, dar m-am întors la cea mai mare dragoste a mea, muzica, după 2 ani de pauză. Am lansat “Un actor grăbit”, un remake după Laura Stoica, alături de Bitza și sunt foarte fericită, să văd cât de bine a fost primită. În afară de asta, colecție nouă de haine, foarte multe alte planuri pe care nu ți le pot spune.

Cum au fost cei 2 ani de pauză?

Au fost foarte bine veniți, fiind în indrustria asta de la 10 ani, adică de 23 de ani. A fost pentru prima oară când am făcut o pauză de la muzică. M-am concentrat pe celelalte, pe televiziune, antreprenoriat pe fashion și pe celelalte proiecte din online. Pe familie, bineînțeles, prietenii, pe mine că am avut schimbări în viață, m-am concentrat și pe mine. Mi-a prins foarte bine.

Cum ești acum după schimbările din viața ta?

Foarte bine, în sensul sunt echilibrată, și am avut ocazia să mă ascult, să mă descopăr mai mult decât mă cunoșteam și mă bucur.

Sore, timp mai mult pentru ea și pentru fetiță

Ce face micuța?

Face foarte bine, are aproape 8 ani. E foarte bine la școală, îi place foarte mult școala, îi place foarte mult arta, deci cred că așchia nu sare departe de trunchi.

Cum reușești te împarți între muzică, fashion, toate proiectele tale și familie?

Odată cu maturizarea, descoperim și nu știu, organizarea asta, pentru că îmi dau seama că reușesc pe parcursul unei zile sau hai să zic a 3 săptămâni să mă ocup de toate laturile astea care îmi aduc bucurie. Mă duc la școală, iau copilul de la școală, avem activități, tot ce ține de sedințe foto, filmări. Uite, sunt aici seara la un eveniment, adică am parte și de ajutor. Este adevărat.

Cine te ajută?

Mă ajută și părinții, și tăticul, și bona. Cred sunt un om norocos înconjurat de oameni.

Sore: „Am avut timp să citeșc cărți care poate înainte nu atrăgeau. De dezvoltare personală”

Cum ai reușit să te descoperi pe tine? Ai fost la cursuri, la terapeut?

Cred a coincis schimbarea asta din viața mea cu momentul în care faci o vârstă și cumva pasiunile mele m-au împins și către literatură. Oricum petrec foarte mult timp, nu doar de acum, doar acum am avut timp să citeșc cărți care poate înainte nu atrăgeau. De dezvoltare personală, de toate cele.

Sunt un promotor al terapiei pentru că mi se pare că dacă avem curaj să mergem în direcția asta, descoperim foarte multe lucruri de care ori ne era frică, ori ne era mai comod să le acceptăm. Și la fel, iar mă întorc la noroc, cred că sunt un om norocos pentru că am oameni în jurul meu care mă inspiră și sunt în aceeași direcție cu mine.

Foto: arhiva ciao.ro/ instagram

Publicat: 16 oct. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă