EXCLUSIV | Răzvan Oprea, actor în Atletico Textila: „Am urmărit meciul într-un cazinou, unde filmam aventurile lui Leo Cocosh”

Publicat: 08 iul. 2024, 09:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Răzvan Oprea este unul din actorii Atletico Textila, comedia ce va reveni curând pe micile ecrane, în trustul Pro Tv.

Răzvan Oprea, unul din actorii Atletico Textila, comedia ce va reveni curând pe micile ecrane, ne-a dezvăluit detalii din noul sezon. Acesta se declară fericit s-au reluat filmările și spune este o comedie spumoasă pe care românii n-au cum o rateze.

Răzvan Oprea, actor în Atletico Textila: „Atletico reflectă cumva condițiile cluburilor mai mici și fără bani”

Pentru a începe cu cel mai discutat subiect al momentului, de unde ai urmărit meciul României împotriva Ucrainei? Te așteptai la un asemenea scor?

Am urmărit meciul România-Ucraina într-un cazinou, unde filmam aventurile lui Leo Cocosh din Atletico Textila. A fost emoționant și fantastic. Am trăit cu enormă emoție această victorie!

Care crezi că va fi parcursul României la EURO de acum încolo?

Deși am pierdut cu Belgia, un meci ciudat în care am ratat mult și în care am greșit flagrant în două momente, am jucat bine și curajos și sper, îmi doresc enorm, să ajungem în semifinale. Grupul ăsta merită să meargă măcar până unde a ajuns la tineret. Sunt mulți jucători din acea echipă și cred că avem motive să sperăm.

Tu ai mai jucat fotbal? Când e următorul meci al Echipei de Fotbal al Artiștilor?

Naționala Artiștilor așteaptă noi provocări. E un moment de schimbare și la noi, generațiile se schimbă, dar Naționala de Fotbal a Artiștilor, triplă campioană mondială, va merge mai departe și va produce fotbal spectacol, la nivel de amatori, artiști!

„Atletico Textila este o comedie spumoasă și vie, ca un spriț frumos de vară”

Care sunt asemănările dintre Atletico Textila și viața reală în ceea ce privește condițiile cu care echipele de fotbal se confruntă în România?

Din păcate, Atletico reflectă cumva condițiile cluburilor mai mici și fără bani, unde de multe ori se improvizează și se “inovează” condiții, fotbal, organizare etc. Dar Atletico este o comedie spumoasă și vie, ca un spriț frumos de vară. O relaxare minunată pentru români și sunt extrem de fericit că ne întoarcem în casele românilor, să le aducem comedia atât de frumoasă, caterinca spumoasă a vestiarului de fotbal.

Dacă ai putea să realizezi echipa de fotbal a visurilor tale, ce jucători, din România și din afară, ar conține?

Echipa mea de vis ar fi :

Portar: Gianluigi Buffon

Fundași : Dani Alves, Lilian Thuram, Belodedici, Razvan Rat

Mijlocași: Hagi, Maradona, Messi, Donadonni

Atacanți: Van Basten, Cristiano Ronaldo.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 08 iul. 2024, 09:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×