EXCLUSIV | Puya este familist convins! Ce spune artistul despre soția sa și vila în care s-a mutat recent! “Am reușit după 25 de ani de cântat să-mi fac și eu o casă în Sălăjan”

Publicat: 17 apr. 2023, 10:22 Autor: Dora Bazavan Vedete

Puya s-a maturizat și s-a așezat, în sfârșit la casă lui. La propriu pentru că s-a mutat în vila pe care și-a construit-o în cartierul său de suflet, Sălăjan. Paștele îl va prinde în casă nouă, alături de familia lui frumoasă și numeroasă. Pentru Ciao.ro, Puya ne-a mărturist că ține postul Paștelui și asta îl liniștește. Dacă are sau nu frământări și gânduri atunci când pune capul pe pernă sau cât de bine se înțelege cu soția lui, Melinda, cu care a făcut super echipă la America Express, Puya a fost foarte sincer și ne-a povetsit cum stă treaba la el acasă!

“În noua ta vila cutia e plină de facturi, și tu înduri…”, așa cântai la un moment dat! Dar ce spui tu despre vila ta și dacă mai ai acum sau nu grija facturilor?

Cred că toată lumea are grija facturilor, că ele vin mereu, situația este însă alta. Mulțumesc lui Dumnezeu, am reușit după 25 de ani de cântat să-mi fac și eu o casă în Sălăjan, nu știu dacă asta este o performanță ținând cont de cât timp cânt, dar e mai bine mai târziu decât niciodată! A durat ceva.

Ai terminat casa pe care o construiești în oraș? V-ați mutat deja sau urmează?

Da, am terminat casa, ne-am mutat.

Cât de credincios ești? Când simți nevoia să îți îndrepți fața către Dumnezeu? O faci mereu cu un motiv sau îl simți aproape la diverse încercări ale vieții?

Nu știu cât de credincios sunt, încerc să fac și eu cele bune, nu sunt un tip foarte tare ca să fiu destul de credincios, încerc să țin postul de Paște că asta mă ajută foarte mult.

Puya este familist convins!

Ce aștepți cel mai mult în preajma sărbătorilor?

Să fiu împreună cu prietenii și să bem un vin.

Ce te face acum fericit?

Familia mă face fericit, că suntem sănătoși, avem liniște și totul merge bine, astea mi se par lucruri de necumpărat.

Cât de mult s-a maturizat Puya în perioada asta, de după pandemie?

Nu știu cât m-am maturizat, chiar mă gândesc și eu când o să mă maturizez. M-am gândit mai mult la ce fac când nu cânt, nu trebuie să fii niciodată foarte sigur pe tine, nu se știe când te lovește viața, trebuie să te bucuri de ce ai în prezent, nu-mi mai fac planuri pe ani de zile.

Și cât ești de responsabil ca tată de 3 fete?

Încerc să le ofer tot ce le trebuie, un acoperiș deasupra capului, să fie sănătoase, nu sunt singurul care interacționează cu ele deci nu sunt singurul care le influențează, sunt mai mulți factori, e școala, anturajul, internetul. Toți părinții își doresc să fie bine copiii lor, dar nu cred că depinde de tine 100%.

Ce spune artistul despre soția sa și vila în care s-a mutat recent

Am văzut și puțină gelozie la tine cu Melinda la America Express, atunci când s-a dezbrăcat în stradă, când făceați autostopul și tu îi spuneai să se mai îmbrace! Așa e și acasă? Dacă își pune o fustă mai scurtă sau o bluză mai decoltată, te “aprinzi” imediat?

Nu cred că ține de gelozie, dar într-un cuplu există chestii de genul ăsta. În cazul acesta cu sutienul nu a fost gelozie, doar că nu era potrivită postura ei la marginea unui drum, poți fi interpretat greșit în acest caz. Nu știu dacă bărbații din ziua de astăzi își doresc ca femeile lor să arate tot ce văd ei și la alții. Eu unul nu îmi doresc acest lucru.

Mai aveți chestii de genul ăsta în cuplu, după atât timp?

Discuții sunt cu siguranță, sunt la ordinea zilei, dar este ceva normal.

Cât de multă încredere are soția ta în tine? Mai stă stresată acum când pleci la concerte, fanele tale există în număr mare! Te însoțește uneori?

Nu mă ține sub papuc, nu  mă însoțește, ar trebui să o întrebăm pe ea câtă încredere are în mine.  Fane au existat dintodeauna, ele sunt fane prin definiție, nu sunt iubitele mele.

Când pui capul pe pernă, dormi liniștit, sau te frământă stresul cotidian, grijile și problemele de a doua zi? Ai așa ceva? Sau care e cel mai mare stres al tău?

Nu sunt stresat, nu reușesc să adorm din cauza ideilor, că sunt prea multe, de obicei când sunt stresat iau o pauză până îmi trece, pentru că aș face mai multe încurcături, de multe ori am foarte multe idei și mă ambiționez să le realizez, asta mă ține foarte ocupat.

Mergi la Beach, Please, la Costinești! Biletele s-au cam epuizat deja, lumea te așteaptă! Ce amintiri legate de mare ai, de când erai mai mic? Făceai prostii noaptea pe plajă?

Mergeam la mare cu frații și cu familia, a merge la mare e ceva frumos. Am fost la mare cam în fiecare an, suntem și aproape, știu că sunt unii copii care nu au văzut marea niciodată.

Cum îți place să te definești acum?

Domnul Pui. Am trecut în altă categorie acum.

După piesa cu Tudor Chirilă, “Stele Căzătoare”, ce mai urmează? Ce mai pregătește Puya în studio?

Urmează o piesă cu Alex Velea. Se numește NETFLIX.

Publicat: 17 apr. 2023, 10:22 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă